ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά Γορτυνία: Σε διαθεσιμότητα αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που ζήτησε πολιτικό μέσο για να στείλει πυροσβεστικό

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε αξιωματικός, ο οποίος φέρεται να ζήτησε πολιτικό μέσο για την αποστολή πυροσβεστικών μέσων. 
Φωτιά Γορτυνία: Σε διαθεσιμότητα αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που ζήτησε πολιτικό μέσο για να στείλει πυροσβεστικό

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε αξιωματικός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου,  που φέρεται να ζήτησε πολιτικό μέσο για την αποστολή πυροσβεστικών μέσων για την κατάσβεση της φωτιάς στη Γορτυνία. 

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ανώτερος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, έπειτα από καταγγελίες ότι φέρεται να ζήτησε πολιτικό μέσο για να στείλει πυροσβεστικό όχημα στο χωριό Χώρα Γορτυνίας.

Μιλώντας σε τοπικό Μέσο, ο πρόεδρος του χωριού Δημήτρης Δημητρακόπουλος υποστήριξε ότι επικοινώνησε με ταξίαρχο της Αστυνομίας. Ζήτησε να σταλεί πυροσβεστικό στο χωριό, αλλά ο υπεύθυνος της Πυροσβεστικής έδωσε αρνητική απάντησε.

«Ο κ. ταξίαρχος μου είπε αν υπάρχει πολιτικό μέσο», προσέθεσε βουρκωμένος ο πρόεδρος του χωριού μπροστά στην κάμερα της ιστοσελίδας arcadiaspot.gr.

Τα ξημερώματα, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία αναφέρει:

«Σχετικά με περιστατικό στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ανώτερος αξιωματικός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και αναπαράγεται σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώνεται ότι διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ παράλληλα με απόφαση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο εν λόγω αξιωματικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα».

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά Εύβοια – Συγκλονίζει 19χρονος- «Θα είμαι 60 χρόνων όταν ξαναγίνει το δάσος»

Φωτιά στην Εύβοια για έβδομη μέρα: Γούβες και Αρτεμίσιο στη μάχη των αναζωπυρώσεων – Ηρωικοί κάτοικοι σώζουν τα χωριά τους!

Ολυμπιακός: Πρώτα η πρόκριση, μετά η μεταγραφή κι άλλου εξτρέμ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά Γορτυνία: Σε διαθεσιμότητα αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που ζήτησε πολιτικό μέσο για να στείλει πυροσβεστικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.