ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά Κερατέα: Διερευνάται το περιστατικό να ξεκίνησε από φωτοβολίδα – Υπάρχει βίντεο

Το βίντεο ντοκουμέντο δείχνει δύο φωτοβολίδες να εκτοξεύονται στο Άνω Δασκαλείο Κερατέας σε μία κατοικημένη περιοχή με χαμηλή βλάστηση.
Φωτιά Κερατέα: Διερευνάται το περιστατικό να ξεκίνησε από φωτοβολίδα – Υπάρχει βίντεο

Φωτιά Κερατέα: Διερευνάται το περιστατικό να ξεκίνησε από φωτοβολίδα. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πήρε «θέση» με αφορμή σχετικό βίντεο.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, όπως μεταφέρει το MEGA, αναφέρθηκε στο βίντεο στο οποίο φαίνεται να πέφτει φωτοβολίδα στο σημείο της πυρκαγιάς.

Συγκεκριμένα, μίλησε για το περιστατικό της πυρκαγιάς στην Κερατέα τα ξημερώματα της Παρασκευής, στην ενημέρωση για τις φωτιές.

«Σήμερα ξέσπασε πυρκαγιά στην περιοχή Δασκαλειό, στην Κερατέα. Η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις. Σε ελάχιστο χρόνο επεκτάθηκε στα πρώτα σπίτια. Αποτέλεσμα, ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας να εισηγηθεί την εκκένωση του οικισμού Πανόραμα».

Μάλιστα, αναφέρθηκε στις μαρτυρίες πολιτών σύμφωνα με τις οποίες η φωτιά οφείλεται σε χρήση φωτοβολίδας. Όπως συμπλήρωσε, χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση των Πυροσβεστών η φωτιά τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο χωρίς να προκαλέσει οποιαδήποτε ζημιά, ενώ το περιστατικό ερευνάται από τη Ασφάλεια Αττικής σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε ακόμη ότι σήμερα εκδηλώθηκαν 41 δασικές πυρκαγιές ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις συνολικά διαχειρίζονται 76 πύρινα μέτωπα, με τη φωτιά στη Δυτική Αττική να έχει οριοθετηθεί, αλλά με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να παραμένουν στην περιοχή προκειμένου να διασφαλίσουν την περίμετρο.

Το βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA δείχνει δύο φωτοβολίδες να εκτοξεύονται στο Άνω Δασκαλείο Κερατέας σε μία κατοικημένη περιοχή με χαμηλή βλάστηση.

Διαβάστε ακόμη: 

Beriev: Kάηκε το σπίτι του Έλληνα πιλότου – Το ήξερε αλλά προτίμησε να σώσει τα σπίτια άλλων

Θρίλερ: Βρήκαν κρανίο μετά τη φωτιά στα Βίλια

ΠΑΟΚ: Είπε το «ναι» ο Άκπομ για επιστροφή!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά Κερατέα: Διερευνάται το περιστατικό να ξεκίνησε από φωτοβολίδα – Υπάρχει βίντεο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.