ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά Κρυονέρι: Ποινική δίωξη σε βάρος 43χρονου για εμπρησμό

Αντιμέτωπος με ποινική δίωξη είναι ο 43χρονος άνδρας που κατηγορείται πως ευθύνεται για την φωτιά στο Κρυονέρι.
Φωτιά Κρυονέρι: Ποινική δίωξη σε βάρος 43χρονου για εμπρησμό

Αντιμέτωπος με ποινική δίωξη είναι ο 43χρονος άνδρας που κατηγορείται πως ευθύνεται για την φωτιά στο Κρυονέρι.

Φωτιά Κρυονέρι: Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος του 43χρονου άνδρα που συνέλαβε η Ελληνική Αστυνομία χθες στο Μαντρί του Κρυονερίου Αττικής και που κατηγορείται για τέσσερις φωτιές που ξέσπασαν στη περιοχή.

Οι επιτελείς της Αστυνομίας έπιασαν τον εμπρηστή που έβαλε τέσσερις φορές φωτιά στο Κρυονέρι ενώ παρίστανε τον εθελοντή!

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει κατηγορίες και σε βαθμό πλημμελήματος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και κατοχή βεγγαλικών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας εντόπισαν τον 43χρονο να κινείται με δίκυκλο σε δύσβατο σημείο της περιοχής Μαντρί στο Κρυονέρι. Κατά την παραμονή του στο σημείο, εκδηλώθηκε νέα εστία πυρκαγιάς, η οποία δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί από τις επικρατούσες συνθήκες ανέμων.

Οι εθελοντές ειδοποίησαν τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι τον συνέλαβαν και στη συνέχεια από την έρευνα που ακολούθησε διεφάνη εμπλοκή του 43χρονου σε ακόμα δύο αναζωπυρώσεις στο νεκροταφείο Κρυονερίου και στο ρέμα στην περιοχή Μαντρί.

Στο σπίτι του κατηγορούμενου οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν σπίρτα, αναπτήρες, προσανάμματα, τσόφλια καρυδιών, που χρησιμοποιούνται ως προσανάμματα, φιδάκι, κροτίδες, ποσότητα κάνναβης, σπόρους και τρίφτη κάνναβης και έναν φορητό υπολογιστή.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιές: Σοκάρουν τα videos από τα μέτωπα της φωτιάς σε Αθήνα και Εύβοια

Φωτιά Ιστιαία – Αιδηψός: «Μας άφησαν πέντε μέρες στο έλεος του Θεού – Θα κάψουν τα πάντα γιατί; Για να γίνουν Αιολικά Πάρκα;»

Άρης: Πέρασε από εξετάσεις κι εργομετρικά ο Ιτούρμπε και υπογράφει (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά Κρυονέρι: Ποινική δίωξη σε βάρος 43χρονου για εμπρησμό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.