ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έπιασαν τον εμπρηστή του Κρυονερίου – Έβαλε τέσσερις φορές φωτιά

Έπιασαν τον εμπρηστή του Κρυονερίου λίγο μετά την στιγμή που έβαλε φωτιά - Παρίστανε τον εθελοντή και έβαλε συνολικά τέσσερις φωτιές.
Έπιασαν τον εμπρηστή του Κρυονερίου – Έβαλε τέσσερις φορές φωτιά

Έπιασαν τον εμπρηστή του Κρυονερίου λίγο μετά την στιγμή που έβαλε φωτιά – Παρίστανε τον εθελοντή και έβαλε συνολικά τέσσερις φωτιές.

Πρόκειται για 43χρονο άνδρα ο οποίος κυκλοφορούσε με μηχανάκι χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας.

Ο άνδρας δεν είναι κάτοικος της περιοχή (σ.σ. μένει στη Νέα Ιωνία) ενώ στην κατοχή του βρέθηκε μικρή ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στην σύλληψή του όταν διαπίστωσαν ότι είχε ξεσπάσει φωτιά το Κρυονέρι σε περιοχή χωρίς ενεργό μέτωπο και χωρίς η φορά του ανέμου να δικαιολογεί το ξέσπασμα πυρκαγιάς στο συγκεκριμένο σημείο.

Ο 43χρονος ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που βρίσκονταν κοντά στο νέο μέτωπο. Μάλιστα για την ύποπτη δράση του είχαν ήδη ενημερώσει εθελοντές της περιοχής.

Στο σπίτι του άνδρα βρέθηκαν έφλεκτα υλικά ενώ εναντίον του συντάχθηκε δικογραφία για εμπρησμό.

Είναι η πρώτη σύλληψη για εμπρησμό που θα εκδικαστεί με το νέο νομικό πλαίσιο.

Την ίδια ώρα, συνολικά 64 πυρκαγιές βρίσκονται αυτήν τη στιγμή ανοικτές, με σημαντικότερες εκείνες που εξελίσσονται σε Αττική, Εύβοια, Ηλεία, «όπου σήμερα αντιμετωπίσαμε νέο μέτωπο στην Αρχαία Ολυμπία, καθώς και σε Μεσσηνία, Μάνη, Τολοφώνα, Φωκίδα, Φθιώτιδα, Κρήτη και Γρεβενά», σημείωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

«Οι πυρκαγιές στην Πάρνηθα και τον Μαραθώνα είναι σε εξέλιξη και συγκεκριμένα στον σταθμό της Πάρνηθας, στις 14:47 οι ριπές των ανέμων μετρήθηκαν έως 8 μποφόρ – 66χλμ/ώρα, ευνοώντας τη δημιουργία νέων εστιών. Αντιμετωπίζουμε διάφορα μέτωπα και στις δύο πλευρές της Εθνικής οδού, κυρίως στο ύψος των διοδίων στις Αφίδνες, στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, στη Βαρυμπόμπη και στο ύψος του Αγίου Στεφάνου προς τη λίμνη του Μαραθώνα», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

Χαρδαλιάς: «Eίχαμε 98 νέες εστίες φωτιάς»

Ενεργοποίηση της υπηρεσίας Copernicus για τις φωτιές

Πεδίον του Άρεως: Συνελήφθη αλλοδαπή ως ύποπτη για τη φωτιά – Δύο οι απόπειρες εμπρησμού!

Έπιασαν τον εμπρηστή του Κρυονερίου – Έβαλε τέσσερις φορές

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έπιασαν τον εμπρηστή του Κρυονερίου – Έβαλε τέσσερις φορές φωτιά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.