ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά: Μέτωπα μαίνονται σε Θήβα και Θάσο (pics)

Αρκετά μέτωπα φωτιάς αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες σε όλη την Ελλάδα
Φωτιά: Μέτωπα μαίνονται σε Θήβα και Θάσο (pics)

Φωτιά: Ακόμα με δύο μέτωπα παλεύει η Πυροσβεστική υπηρεσία, αφού πυρκαγιές μαίνονται αυτή τη στιγμή στη Θήβα και στη Θάσο.

Αρχικά στη Θήβα, έχουν κινητοποιηθεί 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, ενώ κανονικά γίνονται ρίψεις νερού, από δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ελαφόνησος: Σοκάρουν οι δορυφορικές εικόνες μετά τη φωτιά

Οι άνεμοι ωστόσο που πλέουν στην περιοχή, έχουν ενισχύσει στις φλόγες, που κατευθύνονται προς τα όρια της Βοιωτίας με την Αττική.

«Παρά τις προσπάθειες των πυροσβεστών από αέρος και εδάφους η κατάσταση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Έχει αναπτυχθεί ένα μεγάλο μέτωπο που καίει δασική χαμηλή βλάστηση αλλά και ελιές και κινείται με μεγάλη ταχύτητα και κατεύθυνση στα όρια της Βοιωτίας με την Αττική», ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας στη Στερεά Ελλάδα κ. Θανάσης Καρακάντζας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Εύβοια: Μεγάλη φωτιά – Σε ετοιμότητα για εκκένωση τρία χωριά

Το πρωί της Τρίτη πάντως, ξέσπασε φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Κοίνυρα Θάσου. Στο σημείο βρίσκονται 25 πυροσβέστες με 12 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα και ένα ελικόπτερο με δύο PZL.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά: Μέτωπα μαίνονται σε Θήβα και Θάσο (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.