ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά: Πήγαν να κάψουν και τον Υμηττό – Φακός πάνω σε χόρτα – Επίσημη καταγγελία

Πήγαν να κάψουν και τον Υμηττό - Φακός πάνω σε χόρτα - Επίσημη καταγγελία - Βρέθηκε από περιπολία της ομάδας εθελοντών δασοφύλαξης του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης και του ΣΠΑΥ.
Φωτιά: Πήγαν να κάψουν και τον Υμηττό – Φακός πάνω σε χόρτα – Επίσημη καταγγελία

Φωτιά: Πήγαν να κάψουν και τον Υμηττό – Φακός πάνω σε χόρτα – Επίσημη καταγγελία – Βρέθηκε από περιπολία της ομάδας εθελοντών δασοφύλαξης του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης και του ΣΠΑΥ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση στο Facebook του δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννη Κωσνταντάτου ο φακός είχε τοπεθετηθεί σε ξερά χόρτα λίγο πιο πάνω από το εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η Ασφάλεια ενώ συνεχίζονται οι περιπολίες πολιτών στον Υμηττό.

Ακολουθεί η δημοσίευση του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης:

Πριν από λίγο η περιπολία της ομάδας εθελοντών δασοφύλαξης του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης και του ΣΠΑΥ εντόπισε μεγεθυντικό φακό τοποθετημένο σε ξερά χόρτα λίγο πιο πάνω από το εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης, 100 μέτρα από τα πεύκα στο βουνό μας.
Τι είναι αυτό βρε λεβέντες; καλέσαμε την ασφάλεια και ενημέρωσα όλους τους συναδέλφους Δημάρχους του ΣΠΑΥ να αυξήσουν τις αντίστοιχες περιπολίες τους.
Συνεχίζουμε τις περιπολίες στον Υμηττό μας και έχουμε ενεργοποίησεΙ κάμερες και τα 200 υδροβόλα μας ενώ είναι γεμάτες οι δεξαμενές νερό.

Φωτιά: Πήγαν να κάψουν και τον Υμηττό - Φακός πάνω σε χόρτα - Επίσημη καταγγελία - Βρέθηκε από περιπολία της ομάδας εθελοντών δασοφύλαξης του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης και του ΣΠΑΥ.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιές: Εντυπωσιακά videos με τις ένοπλες δυνάμεις στη μάχη των πυρκαγιών

Φωτιές: Τρόμος στον αέρα για δημοσιογράφους του Open – Παραλίγο να εγκλωβιστούν στις φλόγες

Φωτιά: Αυτές είναι οι περιοχές που κινδυνεύουν με πυρκαγιά σήμερα Παρασκευή 6/8

Φωτιά: Πήγαν να κάψουν και τον Υμηττό – Φακός πάνω σε χόρτα – Επίσημη καταγγελία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά: Πήγαν να κάψουν και τον Υμηττό – Φακός πάνω σε χόρτα – Επίσημη καταγγελία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.