ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά Σχίνος: Εκκενώθηκε και το Αλεποχώρι

Το απόγευμα οι κάτοικοι του Αλεποχωρίου έλαβαν εντολή να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, αφού η πυρκαγιά έχει επεκταθεί.
Φωτιά Σχίνος: Εκκενώθηκε και το Αλεποχώρι

Φωτιά Σχίνος: Το απόγευμα οι κάτοικοι του Αλεποχωρίου έλαβαν εντολή να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, αφού η πυρκαγιά έχει επεκταθεί.

Αρχικά, η Γενική Γραμματεία Πολιτική Προστασία έστειλε γραπτό μήνυμα μέσω του αριθμού 112, αφού η φωτιά απειλούσε κατοικημένες περιοχές.

«Σε συνέχεια προηγούμενου μηνύματος και λόγω της δασικής πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Σχίνο Λουτρακίου Κορινθίας, καθώς και της ραγδαίας αύξησης της έντασης των ανέμων τις τελευταίες ώρες, όλοι οι πολίτες που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του οικισμού Αιγειρούσες – Ντουράκος, καλούνται να απομακρυνθούν άμεσα μέσω του παραλιακού δρόμου με κατεύθυνση Αλεποχώρι – Μέγαρα για προληπτικούς λόγους», ήταν το sms.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα λίγο πριν από τις 15:00, με SMS από το 112 η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας είχε ζητήσει την άμεση εκκένωση των οικισμών από το Δερβένι έως την Πευκενέα.

Παράλληλα, η Αστυνομία καλούσε τους κατοίκους μέσω των μεγαφώνων των περιπολικών να κατευθυνθούν προς τα Μέγαρα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χαρδαλιάς: Θα είναι δύσκολη βραδιά – Έτσι ξεκίνησε η πυρκαγιά στον Σχίνο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά Σχίνος: Εκκενώθηκε και το Αλεποχώρι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.