ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά σε εν κινήσει αυτοκίνητο στην Κορίνθου Τριπόλεως – video

Στις φλόγες τυλίχθηκε εν κινήσει αυτοκίνητο στην Κορίνθου - Τριπόλεως μετά από φωτιά που ξέσπασε. Δείτε το video.
Φωτιά σε εν κινήσει αυτοκίνητο στην Κορίνθου Τριπόλεως – video

Φωτιά: Στις φλόγες τυλίχθηκε εν κινήσει αυτοκίνητο στην Κορίνθου – Τριπόλεως στο ύψος του Αγ. Βασιλείου έπειτα από πυρκαγιά σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 17 Αυγούστου.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα 4 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 16 άνδρες, καθώς η Εθελοντική Ομάδα Χιλιομοδίου SOSTE TO με δύο οχήματα και 4 άντρες και η εθελοντική ομάδα Αθικίων. Η φωτιά εξαπλώθηκε στα δέντρα και στα ξερόχορτα δίπλα στο δρόμο, με αποτέλεσμα να κλείσει για μία ώρα η Εθνική Οδό Κορίνθου – Τριπόλεως, στο ύψος του Αγίου Βασιλείου στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Tο όχημα κάηκε ολοσχερώς. Ο οδηγός εγκατέλειψε το ΙΧ χωρίς να τραυματιστεί, ενώ για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από την Πυροσβεστική Κορίνθου.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιές: Μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιάς στη μισή Ελλάδα για σήμερα Τετάρτη 18/8

Φωτιά Βίλια: Παραλίγο αεροπορική τραγωδία με το ρωσικό Ιλιούσιν

Παναθηναϊκός: Μεταγραφικό μπάχαλο στο «τριφύλλι»

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά σε εν κινήσει αυτοκίνητο στην Κορίνθου Τριπόλεως – video», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.