ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στα Βίλια: Πολίτες γιούχαραν άγρια αστυνομικούς

Η φωτιά μαίνεται στα Βίλια και οι κάτοικοι, αντέδρασαν όταν οι αστυνομικοί τους παρότρυναν να αφήσουν την περιοχή τους για λόγους ασφαλείας
Φωτιά στα Βίλια: Πολίτες γιούχαραν άγρια αστυνομικούς

Φωτιά στα Βίλια: Ένταση επικράτησε ανάμεσα σε πολίτες και αστυνομικούς, όταν οι τελευταίοι του είπαν να απομακρυνθούν από την περιοχή.

Φωτιά στα Βίλια: 3η μέρα καταστροφής – Κίνδυνος για Παλαιοχώρι και Θέα.

Οι συνεχείς αναζοπυρώσεις τους άφησαν άγρυπνους τους κατοίκους της περιοχής που προσπαθούσαν να καταπολεμήσουν τις πυρκαγιές και να προστατέψουν τα σπίτια τους

Στο μέτωπο της φωτιάς μάλιστα χθες το βράδυ δημιουργήθηκε ένταση, ανάμεσα στους πολίτες και την ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε το Star, όταν οι αστυνομικοί της ομάδας Δίας, τους ζήτησαν να φύγουν από την περιοχή, αυτοί και οι εθελοντές αντέδρασαν και τα πνεύματα οξύνθηκαν.

Ο διάλογος:

Αστυνομικοί: «Παιδιά φύγετε σας παρακαλώ»

Πολίτες: «Εσείς να φύγετε. Εσείς να φύγετε ρε. Εσείς να φύγετε. Τα έχετε κάνει μπ@@@@@@@. Γιατί μου λες άντε γ@@@@@. Γιατί δεν σβήνετε την φωτιά;».

Αστυνομία: «Παιδιά απομακρυνθείτε. Εμποδίζετε. Υπάρχει εντολή από πάνω».

Πολίτες: «Τι εμποδίζουμε, που εμποδίζουμε. Αν δεν ήμασταν εμείς…».

«Για όλη την φωτιά εδώ φταίει το δασαρχείο. Δεν έχουν κόψει ποτέ ούτε πεύκο ποτέ. Ούτε φίδι δεν περνάει. Όσες φορές έχουμε πάει για άδειες δεν κόβει κανένας. Μόλις κόψεις ένα πεύκο σου ρίχνουν ένα χρόνο φυλακή», ανέφερε ένας πολίτης στην κάμερα του Star.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φωτιά Βίλια: Παραλίγο αεροπορική τραγωδία με το ρωσικό Ιλιούσιν

Φωτιές: Μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιάς στη μισή Ελλάδα για σήμερα Τετάρτη 18/8

Παναθηναϊκός – Αποκλειστικό: Υπέγραψε τον αριστερό μπακ, Απόστολο Μαρτίνη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά στα Βίλια: Πολίτες γιούχαραν άγρια αστυνομικούς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.