ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στη Σταμάτα: Σε ύφεση η πυρκαγιά – Διάσπαρτες μικροεστίες

Πολλές είναι οι διάσπαρτες εστίες που επιχειρούν οι πυροσβέστες, ωστόσο η πυρκαγιά βρίσκεται σε ύφεση σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. 
Φωτιά στη Σταμάτα: Σε ύφεση η πυρκαγιά – Διάσπαρτες μικροεστίες

Φωτιά στη Σταμάτα: Πολλές είναι οι διάσπαρτες εστίες που επιχειρούν οι πυροσβέστες, ωστόσο η πυρκαγιά βρίσκεται σε ύφεση σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. 

Αυτή την ώρα επιχειρούν 310 πυροσβέστες με 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 110 οχήματα, 12 Ε/Π και 9 Α/Φ, ενώ στην κατάσβεση συμμετείχε και το BERIEV-200.

Στάχτη έχουν γίνει αρκετά σπίτια και αυτοκίνητα στην περιοχή της Ροδόπολης, αφού αρχικά η πυρκαγιά ήταν εκτός ελέγχου.

Νωρίτερα, μήνυμα έστειλε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για τη μεγάλη φωτιά.

«Αν βρίσκεστε στην ευρύτερη περιοχή Σταμάτας και Ροδόπολης Αττικής παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Επείγουσα ειδοποίηση στάλθηκε σε όσους βρίσκονται στις περιοχές Σταμάτας, Ροδόπολης, Εκάλης, Δροσιάς και Διονύσου Αττικής να κλείσουν καμινάδες, παράθυρα, πόρτες ώστε να μην διεισδύσουν οι καύτρες στο εσωτερικό του σπιτιού.

«Αν βρίσκεστε στην περιοχή Σταμάτας, Ροδόπολης, Εκάλης, Δροσιάς και Διονύσου Αττικής κλείστε καμινάδες, παράθυρα, πόρτες ώστε να μην διεισδύσουν οι καύτρες στο εσωτερικό του σπιτιού. Παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας», αναφέρει η ειδοποίηση της ΓΓΠΠ.

Φωτιά στη Σταμάτα – Δείτε video

 

Διαβάστε επίσης:

Άρης: Στο… check in, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, o Ιτούρμπε!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Εκτός ΕΡΤ ο δημοσιογράφος που έκανε ρατσιστικό σχόλιο για τους Κορεάτες

Έκλεισε για τα επόμενα 2 χρόνια στον ΣΚΑΪ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά στη Σταμάτα: Σε ύφεση η πυρκαγιά – Διάσπαρτες μικροεστίες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.