ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Αυτός είναι ο τραγικός απολογισμός μέχρι τώρα!

Δηλώσεις για τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη έκανε ο Νίκος Χαρδαλιάς, που αποκάλυψε τον τραγικό απολογισμό μέχρι αυτή την ώρα.
Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Αυτός είναι ο τραγικός απολογισμός μέχρι τώρα!

Μπροστά στις κάμερες βρέθηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς, θέλοντας να κάνει ένα μέχρι τώρα απολογισμό για την τραγική φωτιά στη Βαρυμπόμπη και όχι μόνο.

Δηλώσεις για τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη έκανε ο Νίκος Χαρδαλιάς, που αποκάλυψε τον τραγικό απολογισμό μέχρι αυτή την ώρα.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, τόνισε ότι η κατάσταση είναι αρκετά βελτιωμένη, με ένα ενεργό μέτωπο και ύφεση στα άλλα τρία.

«Γίνονται διαρκείς ρίψεις νερού από τα εναέρια μέσα, ευελπιστούμε για οριοθέτηση τουλάχιστον εντός της μέρας», ανέφερε.

Φυσικά διευκρίνισε πως υπάρχουν και διάσπαρτες αναζωπυρώσεις, αλλά δεν προκαλούν πολλά προβλήματα.

Οι δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο και επιχειρούν είναι πολλές, αφού όπως είπε έχουμε: 520 πυροσβέστες, με 17 ομάδες πεζοπόρα, 150 οχήματα, το ΜΕΤΠΕ, το Κινητό Συντονιστικό Κέντρο ΟΛΥΜΠΟΣ και περιοδικά 5 αεροσκάφη και 9 ελικόπτερα. Υπάρχει επίσης συνδρομή από ΕΛ.ΑΣ, στρατό με πεζοπόρα και εναέρια μέσα, εθελοντές, και υδροφόρες των δήμων.

Τέλος, αποκάλυψε ότι μέχρι τώρα έχουν καεί 12.500 στρέμματα, 76 σπίτια έχουν σοβαρές ζημιές, 18 σπίτια με μερικές ζημιές, 27 επιχειρήσεις με σοβαρές ζημιές, 82 οχήματα που καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ 64 έχουν υποστεί μερικές ζημιές.

Στην Εύβοια, πρόσθεσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, επιχειρούν 95 πυροσβέστες, 4 ομάδες πεζοπόρα, 35 οχήματα και από αέρος περιοδικά 4 αεροσκάφη 1 ελικόπτερο.

Διαβάστε επίσης:

Άρης: Προχωρημένες επαφές με Καμαρά

Βόμβα από Παγώνη: Δεν θα σταματήσουν οι μεταλλάξεις του Κορονοϊού – Τι είπε για τους εμβολιασμούς

Νάνσυ Ζαμπέτογλου – Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Τότε κάνουν πρεμιέρα στην ΕΡΤ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Αυτός είναι ο τραγικός απολογισμός μέχρι τώρα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.