ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόμβα από Παγώνη: Δεν θα σταματήσουν οι μεταλλάξεις του Κορονοϊού – Τι είπε για τους εμβολιασμούς

Την έντονη ανησυχία της πως δεν θα σταματήσουν οι μεταλλάξεις του κορονοϊού τον χειμώνα εξέφρασε σε δηλώσεις της στο Mega, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη. 
Βόμβα από Παγώνη: Δεν θα σταματήσουν οι μεταλλάξεις του Κορονοϊού – Τι είπε για τους εμβολιασμούς

Την έντονη ανησυχία της πως δεν θα σταματήσουν οι μεταλλάξεις του κορονοϊού τον χειμώνα εξέφρασε σε δηλώσεις της στο Mega, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη

Μεταλλάξεις κορονοϊού: Ο αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα μας παρέμεινε και χθες σε υψηλά επίπεδα, τη στιγμή που η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανήσυχη σε δηλώσεις της στο κανάλι του Mega, αναφορικά με τις μεταλλάξεις του Covid-19 που εξέφρασε τη σιγουριά της πως δεν θα σταματήσουν τον χειμώνα.

Η κ. Παγώνη τόνισε ότι δεν μπορούμε να πάμε στο χειμώνα ανεμβολίαστοι, και ότι αναμένεται να εμφανίζονται συνεχώς νέες μεταλλάξεις.

«Χθες έγιναν εισαγωγές ατόμων με κορονοϊό, από 22 μέχρι 70 ετών, όλοι ανεμβολίαστοι. Είναι τραγικό να μην καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να εμβολιαστούμε για να αντιμετωπίσουμε τις μεταλλάξεις. Τελειώνουμε με μια μετάλλαξη και έρχεται η επόμενη. Πρέπει όλοι να κατανοήσουν ότι πρέπει να καλυφθούμε και να ζήσουμε διαφορετικά. Όποιος αγαπάει τον εαυτό του, την οικογένειά του, τους φίλους του, πρέπει να εμβολιαστεί. Δεν μπορούμε να πάμε στο χειμώνα ανεμβολίαστοι», τόνισε.

«Δεν είναι μόνο η μετάλλαξη Δέλτα, δε σταματούν οι μεταλλάξεις, ήδη προχθές ανακοινώθηκαν και άλλες. Υπάρχει και η Λάμδα που ακόμα δεν έχει έρθει εδώ. Ξεκινάμε τα σχολεία και τα πανεπιστήμια το Σεπτέμβρη. Δάσκαλοι, μαθητές, καθηγητές πρέπει να εμβολιαστούν. Είναι προσωπική υποχρέωση του καθενός μας. Ύστερα από 18 μήνες πρέπει να κατανοήσουμε ότι πρέπει όλοι να εμβολιαστούν», συνέχισε η ίδια.

Διαβάστε επίσης:

Εμβόλιο Pfizer: Τόσο διαρκεί η ανοσία για τον Κορονοϊό – Νέα έρευνα

Κορονοϊός – Μετάλλαξη Δέλτα: Μεταδίδεται και με τα χρήματα – Τι πρέπει να ξέρουμε

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Τεράστια νίκη και στα ημιτελικά η Εθνική Ελλάδας πόλο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βόμβα από Παγώνη: Δεν θα σταματήσουν οι μεταλλάξεις του Κορονοϊού – Τι είπε για τους εμβολιασμούς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.