ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στη Βούλα: Σε ύφεση η πυρκαγιά – Τεράστια η δύναμη της Πυροσβεστικής!

Σκληρή η μάχη με τις φλόγες στη Βούλα, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να κάνουν τα πάντα για να τη θέσουν υπό έλεγχο.
Φωτιά στη Βούλα: Σε ύφεση η πυρκαγιά – Τεράστια η δύναμη της Πυροσβεστικής!

Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά στη Βούλα, η οποία ξέσπασε χθες και στη συνέχεια άρχισε να επεκτείνεται όλο και περισσότερο.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως η Πυροσβεστική με πολλές δυνάμεις της και η μάχη που δόθηκε όλο το βράδυ, έφερε την πυρκαγιά στο σημείο που βρίσκεται τώρα.

Η επιχείρηση τη στιγμή αυτή αποτελείται από 283 πυροσβέστες με 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 65 οχήματα, το Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο «ΟΛΥΜΠΟΣ», ομάδα Σ.μη.Ε.Α., 2 Α/Φ και 2 Ε/Π εκ των οποίων το ένα (1) ως συντονιστικό.

Ακόμα και η ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται στη μάχη αυτή, αφού συνδράμει με 100 αστυνομικούς και 38 οχήματα, ενώ μεγάλος είναι και ο αριθμός των εθελοντών πυροσβεστών.

Πλέον με τις πρώτες πρωινές ώρες και τα εναέρια μέσα μπορούν και επιχειρούν, ωστόσο για ακόμα μία φορά η κυβέρνηση φάνηκε ότι πιάστηκε στον… ύπνο.

Η φωτιά δεν αντιμετωπίστηκε τόσο άμεσα όσο θα έπρεπε, γι’ αυτό και επεκτάθηκε, ενώ την ίδια ώρα η Εύβοια που γνώρισε τρομερές πληγές το περσινό καλοκαίρι συνεχίζει και… βράζει με την αδιαφορία της πολιτείας.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά στη Βούλα: Σε ύφεση η πυρκαγιά – Τεράστια η δύναμη της Πυροσβεστικής!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.