ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στην Εύβοια: Νέα νύχτα τρόμου – Κινδυνεύουν τα Ελληνικά, κάηκαν σπίτια στα Βασιλικά

Περικυκλωμένο είναι τo χωριό Ελληνικά με τους ανθρώπους εκεί να κάνουν προσπάθειες να σώσουν ότι μπορούν.
Φωτιά στην Εύβοια: Νέα νύχτα τρόμου – Κινδυνεύουν τα Ελληνικά, κάηκαν σπίτια στα Βασιλικά

Φωτιά στην Εύβοια: Περικυκλωμένο είναι τo χωριό Ελληνικά με τους ανθρώπους εκεί να κάνουν προσπάθειες να σώσουν ότι μπορούν.

Φωτιά στην Εύβοια: Κυκλωμένο από τις φωτιές, είναι το Χωριό Ελληνικά στην Εύβοια. Οι περισσότεροι που παραθερίζουν στο μέρος, βρίσκονται στην παραλία του Αγίου Νικολάου.

Ώστε να αναχωρήσουν από εκεί με πλοία. Η θάλασσα άλλωστε είναι η μόνη διέξοδος διαφυγής για τους ίδιους. Όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ οι φωτιές έχουν φτάσει μέχρι και σε ύψος 50 μέτρων.

Στα Βασιλικά η φωτιά μπήκε στο χωριό. Ο λόγος ήταν πως οι φλόγες και η θερμότητα, εμπόδισαν τα οχήματα από την πυροσβεστική να εισέλθουν. Τα οποία ήταν παρατεταμένα από χθες το απόγευμα για να την σταματήσουν.

Ξεπερνά τα 6 χλμ το μέτωπο που φτάνει στη γραμμή Γαλατσώνα- Γερακίου- Γούβες και έχει πλησιάσει περισσότερο στο χωριό Γούβες καίγοντας πευκόφυτη περιοχή.

Μία γυναίκα που μένει σ’ αυτό το χωρίο, σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1, επισήμανε πως η φωτιά κατεβαίνει από δύο μέτωπα, Αγδίνες και Ψαροπούλι.

Ενώ στην είσοδο του χωριού υπάρχει βενζινάδικο, οπότε υπάρχει ακόμα μεγαλύτερος κίνδυνος. Από την περιοχή του Βουτά η φωτιά προχώρησε βόρεια, πέρασε την Μονοκαρυά. Οι πυροσβέστες μαζί με τα χωματουργικά μηχανήματα, προσπαθούν να την σταματήσουν σε ένα ρέμα που υπάρχει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φωτιές: Έχουν τρία χρόνια στα συρτάρια ελληνική πατέντα που σβήνει τις πυρκαγιές με ελάχιστο νερό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά στην Εύβοια: Νέα νύχτα τρόμου – Κινδυνεύουν τα Ελληνικά, κάηκαν σπίτια στα Βασιλικά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.