ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στην Κεφαλονιά: Θρίλερ όλη τη νύχτα και μάχη με τις φλογες

H φωτιά στην Κεφαλονιά συνεχίζει να καίει τις δασικές εκτάσεις στο όμορφο νησί του Ιονίου.
Φωτιά στην Κεφαλονιά: Θρίλερ όλη τη νύχτα και μάχη με τις φλογες

Φωτιά στην Κεφαλονιά: H φωτιά στην Κεφαλονιά συνεχίζει να καίει τις δασικές εκτάσεις στο όμορφο νησί του Ιονίου.

Φωτιά στην Κεφαλονιά: Η φωτιά που ξέσπασε στην Κεφαλονιά από χθες το μεσημέρι, συνεχίζει να καίει πολλές δασικές εκτάσεις.

Ο Δήμαρχος στο Αργοστόλι, έδωσε την εντολή να εκκενωθούν κάποιες περιοχές. Αυτές είναι το Καπανδρίτι, η Καμπιτσάτα, το Μαρκόπουλο, το Κρεμμύδι και η Αγία Ειρήνη και Πάστρα.

Από το 112 δόθηκε εντολή στους κατοίκους των χωριών Καταλειός και Κάτω Καταλειός, αν χρειαστεί να εγκαταλείψουν τις περιοχές τους.

Η ατμόσφαιρα στο νησί είναι αποπνιχτική, ενώ κυριαρχούν οι πυκνοί καπνοί. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει δώσει η πυροσβεστική, οι δυνάμεις ενισχύονται.

Πιο συγκεκριμένα 10 πυροσβέστες και 5 οχήματα του METΠΕ που μεταβαίνουν ακτοπλοϊκώς από Κυλλήνη. Επιχειρούν 116 πυροσβέστες με 6 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 32 οχήματα, 2 E/Π και 1 ακόμη Ε/Π ως συντονιστικό και 4 Α/Φ ( 2 CL, 2 PZL). Συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ και μηχανήματα έργου.

Η Περιφερειάρχης Ιόνιων Νήσων, Ρόδη Κράτσα, έκανε δηλώσεις στον ΑΝΤ1 και τόνισε πως η φωτιά ξεκίνησε από έναν βοσκό, που προσπάθησε να κάψει χόρτα. Ενώ είπε χαρακτηριστικά: «Μιλάμε για απίστευτα πράγματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φωτιά στην Κεφαλονιά: Μαίνεται το μεγάλο μέτωπο – Καταγγελία για εμπρησμό (vid)

Τουρκία- Ελλάδα 63-81: Στο Τόκιο θα πάμε, όλους θα τους τρελάνουμε

Survivor: Αυτή είναι η βίλα που μένουν οι 4 φιναλίστ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά στην Κεφαλονιά: Θρίλερ όλη τη νύχτα και μάχη με τις φλογες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.