ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στην Πεντέλη: Οργή στο Twitter για τις τραγικές ελλείψεις στην πυροσβεστική

Η Φωτιά που καίει στην Πεντέλη έχει φέρει και μεγάλη διαδικτυακή οργή και αγανάκτηση.
Φωτιά στην Πεντέλη: Οργή στο Twitter για τις τραγικές ελλείψεις στην πυροσβεστική

Μάχη με τις φλόγες δίνουν από χθες το απόγευμα (19/7) δυνάμεις από την πυροσβεστική, με τη Φωτιά στην Πεντέλη να συνεχίζει να καίει ότι βρίσκει στο διάβα της.

Για άλλη μία χρονιά γινόμαστε μάρτυρες του ίδιου σκηνικού, με την πολιτεία να μην έχει πάρει μέτρα πρόληψης τέτοιων καταστάσεων και οι ελλείψεις παραμένουν και φανερώνονται για άλλη μία φορά.

Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος και χαρακτηριστικός είναι ο προπυλακισμός που δέχτηκε το συνεργείο του ΣΚΑΙ στην Παλλήνη το πρωί (20/7), με κατοίκους να ξεκινούν τα… γαλλικά On Air και τον δημοσιογράφο να φεύγει κακήν κακώς από το σημείο.

Μεγάλη είναι η οργή που επικρατεί και στα Social Media και όπως είναι λογικό η Πυρκαγιά μονοπωλεί το ενδιαφέρον και τρεντάρει στην πρώτη θέση.

Αρκετοί είναι αυτοί που τα βάζουν με το… επιτελικό κράτος που έχει φέρει επιτελικό… χάος, λόγο των ελλείψεων στην πυροσβεστική. Η πυρκαγιά καίει τα πάντα στο διάβα της, καταστρέφοντας περιουσίες και θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, που ακόμη δεν έχουμε θρηνήσει από θαύμα.

Δείτε μερικά από τα χαρακτηριστικότερα tweets για την Φωτιά στην Πεντέλη…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά στην Πεντέλη: Οργή στο Twitter για τις τραγικές ελλείψεις στην πυροσβεστική», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.