ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στο Ρέθυμνο: Συναγερμός στο χωριό Μαριλού – Μάχη με τις φλόγες από την Πυροσβεστική

Μάχη με τις φλόγες δίνει η Πυροσβεστική στο Ρέθυμνο για προκείμενου να θέσει υπό έλεγχο τη φωτιά που μαίνεται κοντά στο χωριό Μαριλού.
Φωτιά στο Ρέθυμνο: Συναγερμός στο χωριό Μαριλού – Μάχη με τις φλόγες από την Πυροσβεστική

Φωτιά: Την ώρα που μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στον Ελαιώνα, συναγερμός έχει σημάνει και στο Ρέθυμνο και πιο συγκεκριμένα κοντά στο χωριό Μαριλού μετά την εκδήλωση πυρκαγιάς την οποία και προσπαθεί να θέσει υπό έλεγχο η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Άμεσα  κινητοποιήθηκαν και μετέβησαν στο σημείο όπου ξέσπασε η πυρκαγιά, δέκα οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 25 άντρες ενώ τις προσπάθειες πυρόσβεσης συνδράμει και ελικόπτερο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και δύο πεζοπόρα τμήματα.

Η φωτιά δεν απειλεί σπίτια ή κατοικημένη περιοχή και σύμφωνα με το συντονιστικό της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κρήτης, βρίσκεται σε ύφεση και οι πυροσβέστες την έχουν οριοθετήσει.

Διαβάστε Επίσης:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μέσα στην εβδομάδα τα αποτελέσματα από κάμερες και άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Mad Clip: Τα στοιχεία που είναι υπό διερεύνηση για τις συνθήκες του τροχαίου

Σεμέδο – Ολυμπιακός: Η καταγγελία «έσπασε» το deal με την Πόρτο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά στο Ρέθυμνο: Συναγερμός στο χωριό Μαριλού – Μάχη με τις φλόγες από την Πυροσβεστική», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.