ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μέσα στην εβδομάδα τα αποτελέσματα από κάμερες και άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα αναφορικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μέσα στην εβδομάδα τα αποτελέσματα από κάμερες και άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τη στιγμή που ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου δηλώνει πως δεν υπήρξε συνεργός στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, η υπόθεση βρίσκεται εν αναμονή ραγδαίων εξελίξεων.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο συνήγορος του καθ’ ομολογίαν δράστη, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να έχει η Αστυνομία στα χέρια της  τα αποτελέσματα από τις κάμερες και το τηλεφωνικό και τραπεζικό απόρρητο.

«Είναι εβδομάδα κατά την οποία εξελίσσεται η δικογραφία σε επίπεδο ανακρίσεως. Περιμένουμε εκθέσεις που αφορούν στο τραπεζικό απόρρητο, το τηλεφωνικό απόρρητο και την κάμερα που θα επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς της ομολογημένης πράξης του εντολέως μου σχετικά με την προοπτική, το κίνητρο και τον δόλο», ανέφερε.

Παράλληλα, διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια περί συνεργών τονίζοντας ότι «έχουν καταρριφθεί τόσο σε επίπεδο αστυνομίας όσο και σε επίπεδο ανακρίσεως» και χαρακτηρίζοντας τα «μυθεύματα».

Ερωτηθείς σχετικά με τα κίνητρα του δράστη, ο κ. Παπαϊωαννίδης επισήμανε ότι «ήταν ένα έγκλημα, το οποίο γεγονότα εκείνης της μοιραίας νύχτας, το πυροδότησε».

Τέλος, υπογράμμισε ότι στις 7 Οκτωβρίου θα εκδικαστεί η υπόθεση σχετικά με την επιμέλεια του τέκνου.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Έσπασε» ο Μπάμπης

Δολοφονία Καρολάιν: Νέα στοιχεία για το πώς έσβησαν τα ίχνη

Άρης: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τους τραυματισμούς Εντιαγέ – Γκαρσία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μέσα στην εβδομάδα τα αποτελέσματα από κάμερες και άρση τηλεφωνικού απορρήτου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.