ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στο Σοφικό: Καλύτερη πλέον η εικόνα (vids)

Από τα ξημερώματα της Παρασκευής έχει ξεσπάσει φωτιά στο Σοφικό Κορινθίας που έχει οδηγήσει στην εκκένωση οικισμών αλλά και ενός μοναστηριού. Ο εκπρόσωπος τύπου πυροσβεστικής, Βασίλης Βαθρακογιάννης μεταφέρει την θετική εξέλιξη της πορείας της μεγάλης φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στο Σοφικό Κορινθίας τονίζοντας ότι η εικόνα είναι καλύτερη ενώ η φωτιά δεν έφτασε ποτέ σε...
Φωτιά στο Σοφικό: Καλύτερη πλέον η εικόνα (vids)

Από τα ξημερώματα της Παρασκευής έχει ξεσπάσει φωτιά στο Σοφικό Κορινθίας που έχει οδηγήσει στην εκκένωση οικισμών αλλά και ενός μοναστηριού.

Ο εκπρόσωπος τύπου πυροσβεστικής, Βασίλης Βαθρακογιάννης μεταφέρει την θετική εξέλιξη της πορείας της μεγάλης φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στο Σοφικό Κορινθίας τονίζοντας ότι η εικόνα είναι καλύτερη ενώ η φωτιά δεν έφτασε ποτέ σε οικισμούς.

Προληπτικά εκτός από το χωριό Κόρφος, έχουν εκκενωθεί εξαιτίας της φωτιάς στην περιοχή του Σοφικού Κορινθίας, οικισμοί και ένα μοναστήρι, με τη βοήθεια της αστυνομίας.

Οι 2.000 περίπου κάτοικοι του χωριού Κόρφος εκκενώνουν προληπτικά την περιοχή με τη βοήθεια της αστυνομίας λόγω της φωτιάς που είναι σε εξέλιξη και τα αλιευτικά βρίσκονται σε ετοιμότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά στο Σοφικό: Καλύτερη πλέον η εικόνα (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Βασιλείου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.