ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά: «Στόχος να μην ξανακαεί η Πάρνηθα»

Ο δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός μίλησε για την τρέχουσα κατάσταση της πυρκαγιάς στη Βόρεια Αττική.
Φωτιά: «Στόχος να μην ξανακαεί η Πάρνηθα»

Ο δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός μίλησε για την τρέχουσα κατάσταση της πυρκαγιάς στη Βόρεια Αττική.

Δραματικές είναι οι εικόνες από τη φλεγόμενη Αττική, με τις πυρκαγιές να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη συνεχίζοντας το καταστροφικό τους έργο.

Ο δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός μίλησε για την τρέχουσα κατάσταση. «Δίνεται μεγάλη μάχη για να μην επεκταθεί η φωτιά. Εναέρια μέσα επιχειρούν πολύ λίγα. Φεύγουν και ξανάρχονται. Οι εθελοντές έμειναν όλη νύχτα στο μέτωπο. Θέλουμε να σταματήσει η επέκταση της φωτιάς προς την Πάρνηθα», τόνισε.

«Οι εθελοντές βοήθησαν από χθες μετά τη δύση του ηλίου γιατί η πυροσβεστική πήγε προς Αφίδνες. Μετά από πολλές εκκλήσεις στη 1 τη νύχτα έφτασε ένα πυροσβεστικό όχημα.

Ξεκινήσαμε προχθές μια καταγραφή, όμως με τα γεγονότα χθές σταματήσαμε. Θα συνεχίσουμε από αύριο, θέλω να πιστεύω, για να βοηθήσουμε τον κόσμο να πάρει τις αποζημιώσεις που του αναλογούν. Η εκτίμησή μας είναι ότι πάνω από 90 σπίτια έχουν υποστεί ζημιά, εκ των οποίων 70 έχουν καταστραφεί ολοσχερώς.

Φιλοξενούμε πολύ κόσμο σε ξενοδοχεία. Το πρόβλημα στην περιοχή της Βαρυπόμπης είναι ότι δεν υπάρχει ηλεκτροδότηση. Πολλές κολώνες έχουν καταστραφεί», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

«Η φωτιά θα φτάσει στην Χαλκίδα» – Σκηνικό χάους στην Εύβοια

«Θα το κάψουν το Τατόϊ» – Το προφητικό άρθρο του Στέλιου Σοφιανού στο Protagon.gr

Αθλητικές μεταδόσεις για την Παρασκευή 6 Αυγούστου!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά: «Στόχος να μην ξανακαεί η Πάρνηθα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.