ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Εντολή εκκένωσης και των Θρακομακεδόνων!

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στη Βαρυμπόμπη, με τις αρχές να δίνουν εντολή εκκένωσης και της περιοχής των Θρακομακεδόνων!
Φωτιά Βαρυμπόμπη: Εντολή εκκένωσης και των Θρακομακεδόνων!

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στη Βαρυμπόμπη, με τις αρχές να δίνουν εντολή εκκένωσης και της περιοχής των Θρακομακεδόνων!

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Τεράστιες είναι οι ζημιές που έχει προκαλέσει η μεγάλη φωτιά που μαίνεται στη Βαρυμπόμπη, με την Πυροσβεστική να επιχειρεί με εναέριες και επίγειες δυνάμεις, τη στιγμή που υπάρχουν εγκλωβισμένοι άνθρωποι.

Κατόπιν ενημέρωσης από την Αστυνομία και την Πολιτική Προστασία οι κάτοικοι της Βαρυμπόμπης εγκατέλειψαν την περιοχή φεύγοντας άρον άρον με τα αυτοκίνητά τους και παίρνοντας ότι προλάβουν από τα υπάρχοντά τους με προορισμό τους Θρακομακεδόνες για μεγαλύτερη ασφάλεια, όμως η φωτιά που έχει άγριες ορέξεις άλλαξε τα σχέδια.

Πριν από λίγο, ακόμα ένα μήνυμα από το 112 για τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη, για εκκένωση της περιοχής. «Αν βρίσκεστε στην Βαρυμπόμπη ή Αδάμες, εκκενώστε τώρα προς Θρακομακεδόνες για λόγους ασφαλείας», αναφέρει το μήνυμα του 112, με μια ακόμη περιοχή να εκκενώνεται άμεσα και την Αστυνομία να προσπαθεί να πείσει τους κατοίκους να αφήσουν τα σπίτια τους, με ορισμένους να μην αποχωρούν.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ευχόμαστε να μην έχουμε θύματα από τη φωτιά» – Ακυρώνεται η σημερινή γιορτή στα Σεπόλια

Βαρυμπόμπη: Κίνδυνος διακοπής ρεύματος στην Αττική! Πιθανά τα μπλακ-άουτ

Δολοφονία στη Λάρισα: Σοκαριστικά λόγια από τον δράστη – «Έτσι καθαρίζουμε τις δουλειές μας στη Μάνη»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά Βαρυμπόμπη: Εντολή εκκένωσης και των Θρακομακεδόνων!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.