ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Γυρνάει με φορτηγό-ψυγείο και δίνει δωρεάν κρύο νερό, ισοτονικά και σάντουιτς σε όποιον του ζητήσει

Σε μια πρωτοβουλία παροχής τροφοδοσίας προχωράει ένας πολίτης, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook καλεί τον κόσμο να έρθει και να προμηθευτεί τα απαραίτητα αγαθά 
Φωτιά Βαρυμπόμπη: Γυρνάει με φορτηγό-ψυγείο και δίνει δωρεάν κρύο νερό, ισοτονικά και σάντουιτς σε όποιον του ζητήσει

Την ώρα που οι φωτιές έχουν κυκλώσει το Λεκανοπέδιο της Αττικής, στη Βαρυμπόμπη οι κινήσεις αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους συνεχίζονται. 

Συγκεκριμένα, σε μια πρωτοβουλία παροχής τροφοδοσίας προχωράει ένας πολίτης, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook καλεί τον κόσμο να έρθει και να πάρει μπουκαλάκια νερό, ισοτονικά και σάντουιτς.

Όπως επισημαίνει στο βίντεο, ο κόσμος θα βρει τα φορτηγά στη γέφυρα, στη Βαρυμπόμπη, με την επιγραφή ΜΑΡΤΙΝΟΣ και εκεί θα μπορέσει να προμηθευτεί ΔΩΡΕΑΝ τα παραπάνω. «Δεν υπάρχουν διακοπές, δεν υπάρχει καλοκαίρι. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να βοηθήσουμε, μέχρι να τελειώσει όλη η αυτή η κατάσταση», επισημαίνει.

«Να μην ντραπεί κανείς να έρθει να πάρει ένα νερό ή ένα σάντουιτς. Το χρέος μας είναι να βοηθήσουμε», συνέχισε.

Μια κίνηση που στόχο έχει να συνδράμει συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα από τη φωτιά και έχουν δει τις περιουσίες τους να καταστρέφονται.

Διαβάστε επίσης: Φωτιά Αττική: «Εφιάλτης», η φωτιά πέρασε την Εθνική και κατευθύνεται προς Ωρωπό! – Εκκενώνονται πολλές περιοχές

Φωτιά: Σοκάρει η πρόβλεψη που θα σταματήσει το πύρινο μέτωπο στην Βόρεια Αττική

e-Sportime (7/8): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Άλλος φταίει, άλλος απολογείται…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά Βαρυμπόμπη: Γυρνάει με φορτηγό-ψυγείο και δίνει δωρεάν κρύο νερό, ισοτονικά και σάντουιτς σε όποιον του ζητήσει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.