ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Κάηκαν σπίτια σε Βαρυμπόμπη – Αδάμες – Συγκλονιστικές εικόνες

Αρκετά είναι τα σπίτια που δυστυχώς παραδόθηκαν στη «μανία» της πυρκαγιάς στη Βαρυμπόμπη και τις Αδάμες.
Φωτιά Βαρυμπόμπη: Κάηκαν σπίτια σε Βαρυμπόμπη – Αδάμες – Συγκλονιστικές εικόνες

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Αρκετά είναι τα σπίτια που δυστυχώς παραδόθηκαν στη «μανία» της πυρκαγιάς στη Βαρυμπόμπη και τις Αδάμες.

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Η ένταση της φωτιάς είναι τόσο μεγάλη και τα «μέτωπα» τόσα πολλά που παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες από την πυροσβεστική δεν κατέστη δυνατό να μην καούν σπίτια. LIVE ενημέρωση για τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη.

Περιουσίες «παραδόθηκαν» στις φλόγες και δυστυχώς μέσα σε λίγα λεπτά έγιναν στάχτη. Τουλάχιστον δεν έχουμε θρηνήσει θύματα, προς το παρόν.

Η φωτιά έφτασε στην «καρδιά» της Βαρυμπόμπης και όπως φαίνεται και από τα παρακάτω βίντεο από την πλατεία της περιοχής, καίγονται σπίτια.

Στο σημείο δεν υπήρχε κανένα πυροσβεστικό όχημα, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Αχαρνών, ο οποίος απηύθυνε δραματική έκκληση στους κατοίκους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Όπως μετέδωσε το OPEN στην Βαρυμπόμπη το πύρινο μέτωπο πέρασε μέσα από αυλές και επιχειρήσεις αφήνοντας πίσω της στάχτες. Χαρακτηριστική είναι η εικόνα από την καμένη Ferrari η οποία στάχτη.

Επίσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, κάηκε και μία μεγάλη αποθήκη μεγέθους 1.000 τ.μ. στο αεροδρόμιο του Τατοϊου.

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Αρκετά είναι τα σπίτια που δυστυχώς παραδόθηκαν στη «μανία» της πυρκαγιάς στη Βαρυμπόμπη και τις Αδάμες.

Ανάλογο σκηνικό εκτυλίχθηκε και στον οικισμό Αδάμες που βρίσκεται στη Νέα Κηφισιά κοντά στην Εθνική Οδό.

Και εκεί σπίτια τυλίχθηκαν στις φλόγες και επίσης οι κόποι μιας ζωής καταστράφηκαν μέσα σε λίγα λεπτά με τις εικόνες να συγκλονίζουν.

Τραγικά πρόσωπα βεβαίως οι κάτοικοι που έβλεπαν τα σπίτια τους να καίγονται χωρίς να μπορούν να τα κάνουν τίποτα για να τα σώσουν…

Δείτε παρακάτω σχετικά βίντεο

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στην Βαρυμπόμπη: Εκκενώνονται Άνω Βαρυμπόμπη, Αδάμες, Φασιδέρη Μορτέρο

Βαρυμπόμπη: Δείτε το βίντεο με τις εκρήξεις

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ευχόμαστε να μην έχουμε θύματα από τη φωτιά» – Ακυρώνεται η σημερινή γιορτή στα Σεπόλια

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά Βαρυμπόμπη: Κάηκαν σπίτια σε Βαρυμπόμπη – Αδάμες – Συγκλονιστικές εικόνες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.