ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Οργή στο Twitter για τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Στα τρεντς υβριστικά μηνύματα για τον πρωθυπουργό

Οργισμένοι είναι οι χρήστες του Twitter που ξεσπούν ακόμη και υβριστικά μηνύματα σε βάρος του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με την μεγάλη φωτιά στη Βαρυμπόμπη!
Φωτιά Βαρυμπόμπη: Οργή στο Twitter για τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Στα τρεντς υβριστικά μηνύματα για τον πρωθυπουργό

Οργισμένοι είναι οι χρήστες του Twitter που ξεσπούν ακόμη και υβριστικά μηνύματα σε βάρος του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με την μεγάλη φωτιά στη Βαρυμπόμπη!

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Η πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη μαίνεται ανεξέλεγκτη, με τους κατοίκους να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους και το Twitter να βράζει εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρωθυπουργό της χώρας να γίνεται αποδέκτης ακόμη και υβριστικών μηνυμάτων!

Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες του Twitter έχουν εξαπολύσει μια μεγάλη επίθεση προς το πρόσωπο του Πρωθυπουργό κατηγορώντας αυτόν και την Ελληνική Κυβέρνηση για έλλειψη σχεδίου αντιμετώπισης της μεγάλης φωτιάς αλλά και για λάθος χειρισμούς εκ μέρους του, με ορισμένους μάλιστα να χρησιμοποιούν και υβριστικούς χαρακτηρισμούς που έχουν μπει πλέον για τα καλά στα τρεντς όπως μπορείτε να διαπιστώσετε παρακάτω:

«Ο Μητσοτάκης ανέβηκε εκμεταλλευόμενος την τραγωδία στο Μάτι. Τώρα καίγεται όλη η Ελλάδα. Η κυβέρνηση σιωπά και τα κανάλια τους καλύπτουν. Πόσο πιο ξεκάθαρο ότι #Μητσοτακη_γ******;»

«Με 2 μποφορ καιγεται ο τοπος κ ακομη να μεταφερετε ολα τα ζωα σε ασφαλη σημεια! ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΤΕ ΡΕ;
#βαρυμπομπη #καυσωνας #Μητσοτακη_γ******»

«Τι νόημα έχει να λέμε τι θα έκαναν στο Μάτι ρε παιδιά, αυτοί είναι τόσο ανίκανοι που αν φυσούσε έστω και λίγο σήμερα, θα χαν σβήσει την Αθήνα απ το χάρτη. #βαρυμπομπη #Μητσοτακη_γ******»

«Μην ενοχλείται τον Κούλη όταν κάνει τα μπάνια του. Τώρα βρήκατε να καείτε στη #βαρυμπομπη? Στις διακοπές του? Τίποτα δε σέβεστε #Μητσοτακη_γ*****»

«Απουσία κράτους, ούτε τροχαία, ούτε περιφέρεια ούτε τίποτα. Κομφούζιο στους δρόμους, ουρές χιλιομέτρων και χιλιάδες οδηγοί ακινητοποιημένοι σε 40C. Που είσαι μωρή σαλούφα Συνολάκη, βάλε το παπιγιόν σου εκεί που ξέρεις!
#Μητσοτακη_γ******»

«Ριχνει σταχτες μεχρι και στα νότια προαστια η ελλαδα εχει γινει μια απέραντη θρακα κι ο γ***** λιάζεται
#Μητσοτακη_γ******».

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ευχόμαστε να μην έχουμε θύματα από τη φωτιά» – Ακυρώνεται η σημερινή γιορτή στα Σεπόλια

Βαρυμπόμπη: Κίνδυνος διακοπής ρεύματος στην Αττική! Πιθανά τα μπλακ-άουτ

Δολοφονία στη Λάρισα: Σοκαριστικά λόγια από τον δράστη – «Έτσι καθαρίζουμε τις δουλειές μας στη Μάνη»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά Βαρυμπόμπη: Οργή στο Twitter για τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Στα τρεντς υβριστικά μηνύματα για τον πρωθυπουργό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.