ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Πόρτα πόρτα η Άμεση Δράση για τους εγκλωβισμένους!

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Απομακρύνθηκαν με ασφάλεια οι περισσότεροι από τους πολίτες στη Βαρυμπόμπη που είχαν εγκλωβιστεί σε διάφορα σημεία
Φωτιά Βαρυμπόμπη: Πόρτα πόρτα η Άμεση Δράση για τους εγκλωβισμένους!

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Απομακρύνθηκαν με ασφάλεια οι περισσότεροι από τους πολίτες στη Βαρυμπόμπη που είχαν εγκλωβιστεί σε διάφορα σημεία, λόγω της φωτιάς.

Με τηλεφωνήματα κάλεσαν την Άμεση Δράση, ενώ όπως ενημέρωσε η Αστυνομία, πέρασε ο κίνδυνος και για αστυνομικούς που είχαν παγιδευτεί μαζί με πυροσβέστες σε σημείο κοντά στην πυρκαγιά.

Επρόκειτο για μία ομάδα ΔΙΑΣ που βρίσκονταν μαζί με πυροσβέστες στο συγκεκριμένο σημείο. Η κατάσταση, όμως εκτονώθηκε και πλέον μπορούν να απομακρυνθούν χωρίς κίνδυνο. Αυτή την ώρα αστυνομικοί ψάχνουν πόρτα- πόρτα για ανθρώπους που ενδεχομένως είχαν αρνηθεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Επιχείρηση «πόρτα-πόρτα» της αστυνομίας 

Τρεις αναφορές για εγκλωβισμούς παραμένουν ακόμη σε εκκρεμότητα χωρίς ωστόσο να φαίνεται ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος.

Η πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη μέσα στη Βαρυμπόμπη όπου έφτασε και μέχρι την πλατεία.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ακριβής εικόνα για τις ζημιές που έχουν προκληθεί.

Να θυμίσουμε ότι στην πυρκαγιά της Αττικής έχουν εκκενωθεί η Βαρυμπόμπη, οι Αδάνες, το Μορτερό και οι Θρακομακεδόνες, ενώ σε επιφυλακή είναι όλες οι δυνάμεις για τυχόν και άλλες παρεμβάσεις προκειμένου να μην κινδυνεύσουν άνθρωποι.

Η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας παραμένει κλειστή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας όπου προς Αθήνα, διακόπηκε η κυκλοφορία πριν από λίγο στην έξοδο για Καπανδρίτι. Επίσης, κλειστή είναι η Τατοΐου από λεωφόρο Κύμης έως οδό Ερυθραίας , Ερυθραίας από τη γέφυρα της Βαρυμπόμπης, η Τατοΐου από την οδό Πάρνηθος (Ιπποκράτειο Πολιτεία, ταβέρνα «Λάμπρος»).

Εν τω μεταξύ, Με ήπια αναπνευστικά προβλήματα έξι κάτοικοι της περιοχής της Βαρυμπόμπης έχουν διακομιστεί στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο και ένας πυροσβέστης με δύσπνοια έχει διακομιστεί στο ΓΝΑ 251.

Οι υγειονομικές δομές της περιοχής βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα και σε κατάσταση μέγιστης επιχειρησιακής ετοιμότητας το ΕΚΑΒ. Στην περιοχή βρίσκονται μια Κινητή Ιατρική Μονάδα, μία μηχανή, ένα όχημα του Ειδικού Τμήματος Ιατρικής Καταστροφών (ΕΤΙΚ) και 9 ασθενοφόρα.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Οργή στο Twitter για τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Στα τρεντς υβριστικά μηνύματα για τον πρωθυπουργό

Rafale: Δεν θα πιστεύουν στα μάτια τους με αυτά που θα βλέπουν

Transfer Gossip – ΑΕΚ, ΠΑΟΚ: Το ψάχνουν για τον Ερνάνι οι δύο ομάδες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά Βαρυμπόμπη: Πόρτα πόρτα η Άμεση Δράση για τους εγκλωβισμένους!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.