ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Ξέσπασε ο Λέκκας – «Ήμουν υποχρεωμένος να ακούω τις ανοησίες των πολιτικών…»

Εξοργισμένος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ Λέκκας, ο οποίος χρειάστηκε να περιμένει επί 45 λεπτά, προκειμένου να βγει στον «αέρα» του ΟΡΕΝ.
Φωτιά Βαρυμπόμπη: Ξέσπασε ο Λέκκας – «Ήμουν υποχρεωμένος να ακούω τις ανοησίες των πολιτικών…»

Εξοργισμένος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμιος Λέκκας, ο οποίος χρειάστηκε να περιμένει επί 45 λεπτά, προκειμένου να βγει στον «αέρα» του ΟΡΕΝ και να μιλήσει για τις επιπτώσεις από τη μεγάλη πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη.

Oργισμένος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας και καθηγητής Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών Ευθύμιος Λέκκας, από τη Βαρυμπόμπη όπου βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (4/8), προκειμένου να διερευνήσει τις συνθήκες που οδήγησαν στην εξάπλωση της φωτιάς.

Δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή του για το γεγονός πως περίμενε 45 λεπτά για να συνδεθεί στον τηλεοπτικό «αέρα« του Open, ευρισκόμενος στα καμένα της Βαρυμπόμπης.

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, με την έναρξη της σύνδεσης, ήταν εμφανώς εκνευρισμένος γιατί, όπως είπε, περίμενε 45 λεπτά για να γίνει η σύνδεση και όλο αυτό το διάστημα ήταν αναγκασμένος να ακούει τις πολιτικές τοποθετήσεις από το τηλεοπτικό στούντιο του σταθμού.

«Πριν μου κάνετε την ερώτηση, πρέπει να σας πω ότι είστε απαράδεκτοι γιατί περιμένουμε εδώ και τρία τέταρτα, έχασα τρία τέταρτα ερευνητικού χρόνου, και ήμουν υποχρεωμένος να ακούω τις ανοησίες των πολιτικών από το στούντιό σας. Με εξόργισαν.

Αν η πολιτική νοοτροπία είναι αυτή που άκουσα, μας αξίζουν αυτά τα χάλια. Δεν πρόκειται ποτέ οι πολιτικοί να αλλάξουν», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά – Αρχαία Ολυμπία: «Υπάρχουν δύο αγνοούμενοι» – Εκκενώνεται η περιοχή

Φωτιά στην Εύβοια: Οι κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους με φέρι μποτ, αυτοκίνητα

Ο Μισλέν στην Αθήνα, τελειώνει η μεταγραφή του στην ΑΕΚ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά Βαρυμπόμπη: Ξέσπασε ο Λέκκας – «Ήμουν υποχρεωμένος να ακούω τις ανοησίες των πολιτικών…»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.