ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά Βίλια: Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά – Μάχη με τις φλόγες για 2η μέρα

Μαίνεται εκτός ελέγχου η φωτιά στα Βίλια για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, με τους κατοίκους της περιοχής αλλά και τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μεγάλη μάχη με τις φλόγες!
Φωτιά Βίλια: Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά – Μάχη με τις φλόγες για 2η μέρα

Φωτιά Βίλια: Στιγμές αγωνίας για τα Βίλια καθώς η μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει από χθες στη περιοχή μαίνεται ανεξέλεγκτη με της Πυροσβεστική αλλά και τους κατοίκους να δίνουν τεράστια μάχη προκειμένου να την θέσουν υπό έλεγχο.

Η φωτιά ξεκίνησε να καίει στα Βίλια το μεσημέρι της Δευτέρας (16.08.2021) και από εκείνη η στιγμή καίει ανεξέλεγκτη. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 330 πυροσβέστες με 115 οχήματα, 8 ομάδες πεζοπόρων και ένα Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων και 143 πυροσβέστες με 46 οχήματα από την Πολωνία.

Στις 06:30 το πρωί ξεκίνησαν να πετούν και τα εναέρια μέσα (έξι ελικόπτερα και πέντε αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένου και του Beriev-200), χωρίς τα οποία το έργο της κατάσβεσης είναι δύσκολο, αφού όπως είπε στον ΣΚΑΙ ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Βασίλης Κόκκαλης, χωρίς αυτά δεν θα αντιμετωπιστεί το πύρινο μέτωπο που καίει σε χαράδρα.

Επίσης, ενεργοποιήθηκε το Σχέδιο Δευκαλίων και ο Στρατός διαθέτει ως συνδρομή 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες, μηχανήματα έργου του Στρατού καθώς και υδροφόρες της Περιφέρειας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στα Βίλια – 112: «Εκκενώστε Παλαιοχώρι και Άγιο Γεώργιο» (vid)

Αλέκος Βουτσαράς – Έχασε τα πάντα στη φωτιά και κοιμάται στα αποκαΐδια!

Τσιτσιπάς: «Θα κάνω το εμβόλιο όταν γίνει υποχρεωτικό»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά Βίλια: Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά – Μάχη με τις φλόγες για 2η μέρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.