ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιές: Εμπρηστές κάνουν ψεύτικα προφίλ και ζητάνε retweet για να αποπροσανατολίζουν την πυροσβεστική

Εμπρηστές κάνουν ψεύτικα προφίλ και ζητάνε retweet για να αποπροσανατολίζουν την πυροσβεστική - Mεγάλη προσοχή
Φωτιές: Εμπρηστές κάνουν ψεύτικα προφίλ και ζητάνε retweet για να αποπροσανατολίζουν την πυροσβεστική

Φωτιές: Εμπρηστές κάνουν ψεύτικα προφίλ και ζητάνε retweet για να αποπροσανατολίζουν την πυροσβεστική – Mεγάλη προσοχή σε τι κάνουμε αναδημοσίευση

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται στο ποια βοήθεια κάνουμε retweet, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, εμπρηστές κάνουν ψεύτικα προφίλ στο Twitter για να αποπροσανατολίσουν την Πυροσβεστική.

Μεγάλη είναι επίσης η ανησυχία των Αρχών για το σενάριο της παρείσφρησης στις ομάδες κατάσβεσης ατόμων, τα οποία παριστάνουν τους εθελοντές ενώ μπορεί να έχουν άλλα κίνητρα. Τα άτομα αυτά εκμεταλλεύονται τον πανικό που επικρατεί την ώρα της φωτιάς, προσπαθώντας να περάσουν απαρατήρητα.

Οι αστυνομικοί κάνουν ελέγχους για να εξακριβώσουν τον τόπο κατοικίας υπόπτων, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν είναι κάτοικοι της περιοχής και εάν μπορούν να δικαιολογήσουν την παρουσία τους στα πύρινα μέτωπα.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά Ιστιαία: Κινδυνεύουν 25.000 άνθρωποι να καούν – Τους κυκλώνει η φωτιά

Φωτιά Ιστιαία – Αιδηψός: «Μας άφησαν πέντε μέρες στο έλεος του Θεού – Θα κάψουν τα πάντα γιατί; Για να γίνουν Αιολικά Πάρκα;»

Φωτιές: Προσοχή εμπρηστές κάνουν τους εθελοντές – Έρευνα της Αστυνομίας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιές: Εμπρηστές κάνουν ψεύτικα προφίλ και ζητάνε retweet για να αποπροσανατολίζουν την πυροσβεστική», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.