ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιές: Εξοργιστική καταγγελία για πυροσβεστικό όχημα παρκαρισμένο σε βίλα βιομηχάνου

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε μια γυναίκα με αφορμή την παρουσία ενός πυροσβεστικού οχήματος στον κήπο ενός γνωστού και ισχυρού ονόματος, τη στιγμή που η πύρινη λαίλαπα συνεχίζει το καταστροφικό έργο της.
Φωτιές: Εξοργιστική καταγγελία για πυροσβεστικό όχημα παρκαρισμένο σε βίλα βιομηχάνου

Φωτιές: Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε μια γυναίκα με αφορμή την παρουσία ενός πυροσβεστικού οχήματος στον κήπο ενός γνωστού και ισχυρού ονόματος, τη στιγμή που η πύρινη λαίλαπα συνεχίζει το καταστροφικό έργο της.

Εικόνες καταστροφής καταγράφονται σε πολλά σημεία της χώρας, καθώς το πύρινο μέτωπο έχει κάψει ό,τι έχει συναντήσει στο πέρασμά του.

Την ίδια στιγμή, μια γυναίκα μέσω ανάρτησης στο Facebook προχώρησε σε μια σοβαρή καταγγελία με αφορμή την παρουσία ενός πυροσβεστικού οχήματος στον κήπο ενός γνωστού και ισχυρού ονόματος.

Αναλυτικά:

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε καίγονται πολλά ακόμα σπίτια συμπολιτών μας. Όλοι ωρύονται ότι η πυροσβεστική δεν βοήθησε… ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, και άλλα πολλά. Να τολμήσω όμως να μιλήσω και για τη γνωστή σε όλους μας διαφθορά:

Σήμερα που πήγαμε στο καμένο μας σπίτι στη Βαρυμπόμπη, ένας “γείτονας”, πολύ ισχυρός και επώνυμος, είχε πυροσβεστικό όχημα ΜΕΣΑ στον κήπο του. Είπα κι εγώ καλοπροαίρετα ότι θα σβήνει κατάλοιπα των χτεσινών εστιών. Πλησίασα στο συρματόπλεγμα και τους ζήτησα να περάσουν μετά να σβήσουν μια ζωντανή εστία έξω από το δικό μας σπίτι γιατί εμείς δεν έχουμε νερό.

Οι δύο πυροσβέστες του οχήματος ήταν χαλαρά καθισμένοι στο κάθισμα. Κατέβηκαν αμέσως ευγενικά. Χαμηλώνοντας τη φωνή και κάνοντας ένα μικρό νεύμα “συνεννόησης” μαζί μου, μου απάντησαν ότι είναι εκεί για τον…… (όνομα της μεγάλης βιομηχανίας του γείτονα).

Έκπληκτη τους είπα να έρθουν σε μας όταν θα τελειώσουν από εκεί και μου είπαν ότι “δεν θα φύγουμε από εδώ, είμαστε εδώ για τον ……..”. Ο “κύριος” γείτονας λοιπόν, του οποίου το σπίτι ευτυχώς δεν κάηκε χτες, έχει ιδιοποιηθεί προληπτικά ένα όχημα κοινής ωφέλειας με τη συναίνεση βέβαια των αρμοδίων.

Άραγε τώρα που φλέγεται το Κρυονέρι και η Ιπποκράτειος Πολιτεία οι δύο πυροσβέστες και το όχημα φυλάνε ακόμα τον γείτονα;»

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στην Αττική: 9 τραυματίες – Που υπάρχει εκτροπή της κυκλοφορίας – Αποπνικτική η ατμόσφαιρα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε αυτές τις περιοχές στην Αττική θα γίνουν διακοπές ρεύματος λόγω της φωτιάς

Παναιτωλικός: Επιβεβαιώση με Μπακαδήμα, «έκλεισε» Μόρσεϊ! (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιές: Εξοργιστική καταγγελία για πυροσβεστικό όχημα παρκαρισμένο σε βίλα βιομηχάνου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.