ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιές: Η ενορία του Αγίου Αντωνίου Άνω Πατησίων πήγε στη Βόρεια Εύβοια και πρόσφερε βοήθεια

Τη δική της βοήθεια μετά τις φωτιές στη Βόρεια Εύβοια πρόσφερε η ενορία του Αγίου Αντωνίου Άνω Πατησίων.
Φωτιές: Η ενορία του Αγίου Αντωνίου Άνω Πατησίων πήγε στη Βόρεια Εύβοια και πρόσφερε βοήθεια

Η ενορία του Αγίου Αντωνίου Άνω Πατησίων πήγε στη Βόρεια Εύβοια προκειμένου να προσφέρει τη βοήθειά της στους πληγέντες από τις φωτιές.

Οι φωτιές στη Βόρεια Εύβοια έπληξαν αρκετό κόσμο, που έχασε της περιουσίες του. Η ενορία του Αγίου Αντωνίου Άνω Πατησίων, θέλησε να δώσει τη δικιά της βοήθεια και πρόσφερε σε 38 οικογένειες κτηνοτρόφων 10 τόνους τριφύλλι με σκοπό την προσωρινή τους ανακούφιση.

Όπως αναφέρει το orthodoxtimes.gr με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου Β΄, καθώς και την ποιμαντική φροντίδα και καθοδήγηση του Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο του Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου Άνω Πατησίων από κοινού με την εταιρεία Ζωοτροφές Μανουρά Ε.Π.Ε., Άνω Καστελλιανά Ηρακλείου Κρήτης, παρέδωσε στον Αρχιερατικό Επίτροπο Ιστιαίας, Πρωτοπρεσβύτερο π. Ιωάννη Θάνου περί τους 10 τόνους τριφύλλι για τους κτηνοτρόφους των πληγεισών, από την πυρκαγιά, περιοχών με σκοπό την προσωρινή τους ανακούφιση.

Το φορτίο παρέδωσε την Δευτέρα 23 Αυγούστου σε 38 οικογένειες κτηνοτρόφων της ευρύτερης περιοχής της Ιστιαίας ο Αρχιμ. Θεολόγος Αλεξανδράκης, προϊστάμενος του Ναού.

Η εικόνα είναι αποκαρδιωτική μπροστά στην ολική καταστροφή της πανίδας και της χλωρίδας που προκάλεσε η φωτιά και στις ανυπέρβλητες δυσκολίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι κτηνοτρόφοι της περιοχής. Οφείλουμε όλοι να δείξουμε την μέριμνά μας για τον πρωτογενή τομέα ,και με αλληλεγγύη και χριστιανική αγάπη να σταθούμε δίπλα σε αυτούς τους πονεμένους συνανθρώπους μας, που εκφράζουν έντονα την αγωνία τους να μην τους ξεχάσουμε όταν σβήσουν τα φώτα!

Η Ενορία του Αγίου Αντωνίου ευχαριστεί θερμά την οικογένεια Γεωργίου Μανουρά για αυτή την προσφορά και εύχεται να υπάρξουν και άλλες τέτοιες πράξεις αγάπης προς τους αδελφούς μας που δοκιμάζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κοιμήθηκε ο Αγιορείτης Γέροντας Παΐσιος ο Λιβανάς

Τα «λαγωνικά» της δημοσιογραφίας του «δωματίου» και της «κλειδαρότρυπας» στοχοποιούν ιερείς και Εκκλησίες

Τα Βίλια ξανακαίγονται: Για οκτώ μέρες βασανίζονται οι κάτοικοι με φωτιές και ένα ανίκανο επιτελικό κράτος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιές: Η ενορία του Αγίου Αντωνίου Άνω Πατησίων πήγε στη Βόρεια Εύβοια και πρόσφερε βοήθεια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.