ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιές: Προσοχή – Απατεώνες προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα υπέρ των πυρόπληκτων

Ιδιαίτερα προσεκτικοί οφείλουν να είναι οι πολίτες με τους αριθμούς λογαριασμών που στους οποίους συγκεντρώνονται χρήματα για πυρόπληκτους.
Φωτιές: Προσοχή – Απατεώνες προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα υπέρ των πυρόπληκτων

Ιδιαίτερα προσεκτικοί οφείλουν να είναι οι πολίτες με τους αριθμούς λογαριασμών που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και στους οποίους δήθεν συγκεντρώνονται χρήματα υπέρ των πυρόπληκτων.

Μέσα στις κραυγές αγωνίας των κατοίκων που χάνουν τα σπίτια τους και με τον πύρινο κλοιό να σφίγγει σε πολλά και διαφορετικά μέτωπα στη χώρα, ταυτόχρονα, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσφέρουμε την πολύτιμη βοήθειά μας, με όποιον τρόπο μπορεί και θέλει ο καθένας να το κάνει.

Αυτήν την δύσκολη κατάσταση όμως κάποιοι βρίσκουν την ευκαιρία να την εκμεταλλευτούν, καθώς οι καταγγελίες για απατεώνες που κινητοποιούνται – κυρίως μέσω διαδικτύου – και ζητούν χρήματα με πρόσχημα ότι θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη αναγκών των πυρόπληκτων, πληθαίνουν.

Έτσι, συνίσταται σε όσους θέλουν να συνδράμουν οικονομικά τους πληγέντες της καταστροφικής πυρκαγιάς που σάρωσε την Αττική, την Εύβοια, την Ηλεία και άλλες περιοχές, να ελέγχουν τα στοιχεία των δικαιούχων του λογαριασμού πριν προχωρήσουν σε κατάθεση.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιές: Σήκωσαν τα drone Ισραηλινοί και Ρουμάνοι πυροσβέστες – Σημαντική βοήθεια

Φωτιές – Survivor: Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Τριαντάφυλλος με μεγάλη βοήθεια στους πυρόπληκτους

Τζόλης: Ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει μέχρι την Μποέμιαν – Απίθανο να χαλάσει το deal με Νόριτς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιές: Προσοχή – Απατεώνες προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα υπέρ των πυρόπληκτων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.