ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιές: Συνελήφθη Αφγανός για απόπειρα εμπρησμού στο Άλσος Φινοπούλου στην Αθήνα!

Ένα ακόμη άτομο με την κατηγορία του εμπρησμού συνέλαβαν τις τελευταίες μέρες στην χώρα μας οι Αρχές. Πρόκειται για Αφγανό.
Φωτιές: Συνελήφθη Αφγανός για απόπειρα εμπρησμού στο Άλσος Φινοπούλου στην Αθήνα!

Φωτιές: Ένα ακόμη άτομο με την κατηγορία του εμπρησμού συνέλαβαν τις τελευταίες μέρες στην χώρα μας οι Αρχές. Πρόκειται για Αφγανό.

Οι φωτιές έχουν κατακάψει χιλιάδες στρέμματα δάσους σε Αττική, Εύβοια, Μεσσηνία, Ηλεία και αλλού και όπως αποδεικνύεται οι περισσότερες πυρκαγιές ήταν αποτέλεσμα εμπρησμών. Την Κυριακή (8/8) έγινε γνωστό ότι ακόμη ένας αλλοδαπός και συγκεκριμένα Αφγανός συνελήφθη για απόπειρα εμπρησμού.

Θυμίζουμε ότι υπεύθυνη για τη φωτιά στο Πεδίον του Άρεως ήταν επίσης μια αλλοδαπή που συνελήφθη για δύο απόπειρες εμπρησμού!

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ  συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 7-8-20201, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών (Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής), 38χρονος αφγανικής καταγωγής, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα εμπρησμού.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν εντός του άλσους Φινοπούλου στην Αθήνα, έκριναν ύποπτο τον ανωτέρω που έφερε σακίδιο πλάτης επιμελώς κρυμμένο.  Άμεσα προσέγγισαν το άτομο και προέβησαν σε έλεγχο αυτού. Διαπίστωσαν ότι κρατούσε αναπτήρα και άδειο πακέτο τσιγάρα με εμφανή ίχνη καύσης, ενώ σε παρακείμενη ρίζα δέντρου βρίσκονταν κομμάτια από χαρτοπετσέτες.

Σε επακόλουθο έλεγχο στο σακίδιο του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδια φιτίλια από χαρτί και ένα μικρό κομμάτι αλουμινόχαρτου, όλα με εμφανή ίχνη καύσης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Το σχόλιο που έχουμε να κάμουμε είναι ότι αυτό είναι το ευχαριστώ από κάποιους μετανάστες (όχι όλους, δεν μπαίνουν όλοι στο ίδιο σακί) προς την Ελλάδα που τους φιλοξενεί και τους έχει δεχτεί, παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι εξ αυτών είναι παράνομοι.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιές: Τα κανάλια διακόπτουν το πρόγραμμα για τρέιλερ σειρών, που δε θα προβληθούν ποτέ!

Φωτιές – «Μαύρο ρεκόρ» με 1.100 δασικές πυρκαγιές στην Ευρώπη – Ο χάρτης των Financial Times που συγκλονίζει

Λιονέλ Μεσι: Ξέσπασε σε κλάματα στο αντίο του στη Μπαρτσελόνα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιές: Συνελήφθη Αφγανός για απόπειρα εμπρησμού στο Άλσος Φινοπούλου στην Αθήνα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.