ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φουρθιώτης: Επικαλείται ιατρικά προβλήματα – Ζήτησε ειδική διατροφή

Ο Μένιος Φουρθιώτης το πρωί της Κυριακής (2/5) οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό όπου θα κρατηθεί μέχρι να γίνει η δίκη του. Υποστηρίζει ότι αντιμετωπίζει ιατρικά προβλήματα και ζήτησε ειδική διατροφή.
Φουρθιώτης: Επικαλείται ιατρικά προβλήματα – Ζήτησε ειδική διατροφή

Ο Μένιος Φουρθιώτης το πρωί της Κυριακής (2/5) οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό όπου θα κρατηθεί μέχρι να γίνει η δίκη του. Υποστηρίζει ότι αντιμετωπίζει ιατρικά προβλήματα και ζήτησε ειδική διατροφή.

Για δεύτερο 24ωρο στο κελί των φυλακών Κορυδαλλού βρίσκεται ο Μένιος Φουρθιώτης που κατηγορείται για δύο κακουργήματα και εννέα πλημμελήματα. Ο γνωστός παρουσιαστής υποστήριξε ότι αντιμετωπίζει ιατρικά προβλήματα και ζήτησε ειδική διατροφή.

Πέρασε ανήμερα του Πάσχα την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού, όπου μεταφέρθηκε τελικά στην 6η και όχι στην 7η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Μαζί του στο κελί βρίσκονται άλλοι 4 ποινικοί, οι οποίοι είναι Ελληνες και όλοι κάνουν μεροκάματα. Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ του OPEN TV, ο ένας από αυτούς είναι και επίορκος αστυνομικός.

Οι Αρχές, αναμένουν τις επόμενες νομικές κινήσεις του κατηγορουμένου, αφού αναμένεται να προστεθούν κι άλλα στοιχεία στην δικογραφία. Σε ό,τι αφορά τους άλλους δύο συγκατηγορούμενους του, σημειώνεται ότι ο ένας έχει μεταφερθεί στις φυλακές της Λάρισας και ο άλλος στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Ο παρουσιαστής φέρεται να έκανε αίτηση για να μπει και ο ίδιος στα μεροκάματα των φυλακών. Υπενθυμίζεται ότι αντιμετωπίζει σωρεία κατηγοριών σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος. Συγκεκριμένα οι κατηγορίες βαραίνουν είναι ότι οργάνωσε δύο επιθέσεις εναντίον του σπιτιού του με τη συμμετοχή των άλλων δύο συγκατηγορουμένων του προκειμένου να πιέσει τις αρχές για να πάρει την αστυνομική του φρουρά πίσω.

Βαξεβάνης: «Χρήσιμος ηλίθιος ο Φουρθιώτης»

Βαξεβάνης: Σοκ είχαν προκαλέσει οι αποκαλύψεις στις οποίες είχε προβεί ο γνωστός δημοσιογράφος, Κώστας Βαξεβάνης, το προηγούμενο διάστημα… ο οποίος πλέον νιώθει ανακούφιση μετά την απόφαση της προφυλάκισης του Μένιου Φουρθιώτη.

Πιο συγκεκριμένα, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης εκράζει την ικανοποίηση και την ανακούφιση του για την προφυλάκιση Φουρθιώτη και των συνεργατών του, αλλά και την απορία που ο πρωθυπουργός και η ΝΔ δεν έκαναν την παραμικρή δήλωση καταδίκης.

Στην ανάρτηση του αναφέρει τα εξής:

Η απόφαση για προφυλάκιση του #Φουρθιώτη θα μπορούσε να είναι μια προσωπική ικανοποίηση και ταυτόχρονα ανακούφιση. Θεωρώ όμως ότι ο Φουρθιώτης είναι ένας χρήσιμος ηλίθιος. Το σημείο επαφής του παρακράτους με τα όργανα του κράτους. Γιατί άραγε ο πρωθυπουργός και η ΝΔ δεν θέλησαν να κάνουν έστω μια δήλωση καταδίκης την ώρα που βγάζουν ανακοινώσεις οργανώσεις από όλο τον κόσμο; Πρόκειται για πολιτική μικρότητα, ή μήπως ο Φουρθιώτης απολαμβάνει τη στήριξη που είχε ο Νίκος Γεωργιάδης;

Κορονοϊός: Πότε πετάμε τις μάσκες, πότε τελειώνει η πανδημία – Ο Νίκος Σύψας έδωσε απαντήσεις

Σάλος στο twitter – Ξέφυγε ο Πούμπουρας: «Τι είναι προτιμότερο; Να κάθεσαι σπίτι ή να δουλεύεις κι ας μην παίρνεις μία;»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φουρθιώτης: Επικαλείται ιατρικά προβλήματα – Ζήτησε ειδική διατροφή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.