ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φουρθιώτης: Στον εισαγγελέα με χειροπέδες και κουκούλα – Βαρύτατες οι κατηγορίες (vid)

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (28/4) ο παρουσιαστής, Μένιος Φουρθιώτης, αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες. Συγκεκριμένα ο Μένιος Φουρθιώτης αντιμετωπίζει (μεταξύ άλλων) τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, ηθική αυτουργία σε έκρηξη και παραβίαση του νόμου περί όπλων. Ο ίδιος πάντως ο παρουσιαστής αρνείται τα πάντα. Κατά το κατηγορητήριο, ο παρουσιαστής φέρεται να πλήρωσε 40.000 ευρώ...
Φουρθιώτης: Στον εισαγγελέα με χειροπέδες και κουκούλα –  Βαρύτατες οι κατηγορίες (vid)

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (28/4) ο παρουσιαστής, Μένιος Φουρθιώτης, αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες.

Συγκεκριμένα ο Μένιος Φουρθιώτης αντιμετωπίζει (μεταξύ άλλων) τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, ηθική αυτουργία σε έκρηξη και παραβίαση του νόμου περί όπλων. Ο ίδιος πάντως ο παρουσιαστής αρνείται τα πάντα.

Κατά το κατηγορητήριο, ο παρουσιαστής φέρεται να πλήρωσε 40.000 ευρώ τα δυο άτομα που έκαναν τις επιθέσεις στο σπίτι του. Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο παρακάτω απέφυγε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση, ενώ είχε κρυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα, αλλά και μάσκα όπως άλλωστε ορίζουν τα μέτρα για τον κορονοϊό.

Το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης, οι Αρχές εντόπισαν το ποσό αυτό στα σπίτια των δύο ποινικών (που συνελήφθησαν όπως φυσικά και ο Φουρθιώτης), και πλέον ερευνούν από πού προέρχεται αυτό το ποσό και αν μπορεί να έχει οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση και τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ποινικοί ισχυρίστηκαν ότι δεν έχουν σχέση με την επίθεση στο σπίτι του παρουσιαστή, όμως υποστηρίζουν ότι ο παρουσιαστής είχε απευθυνθεί σε αυτούς για το συγκεκριμένο λόγο, ωστόσο εκείνοι αρνήθηκαν και δεν γνωρίζουν τι έγινε στη συνέχεια.

Οι Αρχές φέρονται να γνωρίζουν πως το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση στο σπίτι του Φουρθιώτη είναι το ίδιο με το οποίο κακοποιοί πυροβόλησαν κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη Νέα Ερυθραία πριν από λίγο καιρό.

Οι δύο ποινικοί, έχουν απασχολήσει στο παρελθόν το τμήμα εκβιαστών.

Μάλιστα, οι δύο άνδρες δεν παραδέχονται καν πως γνωρίζουν τον Μένιο Φουρθιώτη, ωστόσο, από την πρώτη φάση της έρευνας φαίνεται πως οι τρεις άνδρες γνωρίζονται. Και αυτό μιας εταιρείας σεκιούριτι στην οποία εργάζονταν παλαιότερα οι δύο ποινικοί.

Πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν επίσης πως στο παρελθόν ο παρουσιαστής είχε χρησιμοποιήσει ως σεκιούριτι τους δύο ποινικούς.

Μένιος Φουρθιώτης: Δείτε παρακάτω τα σχετικά ρεπορτάζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

MasterChef highlights 28/4: Εντάσεις στο τεστ δημιουργικότητας – Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι (vid)

Survivor 28/4: Τεράστιο ποσό δίνει ο Τριαντάφυλλος στον ΣΚΑΪ και τον Ατζούν – Πολλά τα λεφτα (vid)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φουρθιώτης: Στον εισαγγελέα με χειροπέδες και κουκούλα – Βαρύτατες οι κατηγορίες (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.