ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ο Μένιος Φουρθιώτης (vid)

Συνελήφθη ο Μένιος Φουρθιώτης, καθώς η προσαγωγή του γνωστού παρουσιαστή από τη δίωξη εκβιαστών, μετατράπηκε σε σύλληψη.
Συνελήφθη ο Μένιος Φουρθιώτης (vid)

Συνελήφθη ο Μένιος Φουρθιώτης, καθώς η προσαγωγή του γνωστού παρουσιαστή από τη δίωξη εκβιαστών, μετατράπηκε σε σύλληψη.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η το protoerthema , o Μένιος Φουρθιώτης κρατείται από την Τρίτη(27/4) στα γραφεία του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας μαζί με δύο ακόμη άτομα. Πλέον η προσαγωγή του μετατράπηκε σε σύλληψη.

Θυμίζουμε οτι το βράδυ της Τρίτης, ο Κώστας Βαξεβάνης έδωσε επίσημη κατάθεση στα γραφεία του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών επαναλαμβάνοντας όσα είχε νωρίτερα καταγγείλει δημόσια, περί σχεδίου επίθεσης εναντίον του, με ηθικό αυτουργό τον Μένιο Φουρθιώτη. Έτσι το πρωί της Τρίτης (27/4) ο γνωστός παρουσιαστής κλήθηκε για κατάθεση στα γραφεία της ίδιας υπηρεσίας και λίγες ώρες αργότερα προσήχθη ως ύποπτος.

Την ίδια τύχη είχαν δύο Ελληνες ποινικοί, οι οποίοι κατά πληροφορίες ταυτοποιήθηκαν ως συμμετέχοντες στην ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι απασχολούνταν το τελευταίο διάστημα ως σωματοφύλακες του Μένιου Φουρθιώτη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα από αναλύσεις επικοινωνιών προκύπτει επαφή από το παρελθόν του παρουσιαστή με τους δύο ποινικούς και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα της επίθεσης με καλάσνικοφ αλλά και της τοποθέτησης εμπρηστικού μηχανισμού έξω από το σπίτι του στον Διόνυσο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο παρουσιαστής φέρεται να είχε σχέση στο παρελθόν με τους άλλους δύο συλληφθέντες.

Η έρευνα στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη στον Διόνυσο πραγματοποιήθηκε με εντολή εισαγγελέα στο πλαίσιο ερευνών για τους πυροβολισμούς με καλάσνικοφ στο σπίτι του.

Έρευνα όμως πραγματοποιήθηκε και στο κανάλι του Μένιου Φουρθιώτη στα Μελίσσια απ’ όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κατασχεθεί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και άλλα αντικείμενα, για τη συλλογή στοιχείων προκειμένου να διαπιστωθεί αν ισχύουν οι καταγγελίες και αν οι υποθέσεις συνδέονται.

Η αστυνομία κατάφερε μέσα από τηλεφωνικές συνομιλίες, κινήσεις στο διαδίκτυο, αλλά και επαφές να φτάσει στο συμπέρασμα τι ακριβώς ισχύει μεταξύ Μένιου Φουρθιώτη και των δύο ατόμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε την Τρίτη 27/4 οι δυο ποινικοί φέρονται να εμπλέκονται τόσο στην υπόθεση της Νέας Ερυθραίας όσο και στην υπόθεση με τους πυροβολισμούς στο σπίτι του παρουσιαστή.

Συγκεκριμένα το καλάσνικοφ το οποίο χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη φέρεται να είναι το ίδιο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση με πυροβολισμούς κατά της ομάδας ΔΙΑΣ στη Νέα Ερυθραία.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του Mega, η επίθεση κατά της ομάδας ΔΙΑΣ στην Νέα Ερυθραία έγινε το προηγούμενο βράδυ από αυτή στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φουρθιώτης: Ταυτοποιήθηκε το DNA και το όπλο αυτών που «γάζωσαν» το σπίτι του

Φουρθιώτης – Βαξεβάνης: Ραγδαίες οι εξελίξεις, η απάντηση του παρουσιαστή και ο εισαγγελέας

Μένιος Φουρθιώτης: Καλείται να πληρώσει 50.000 ευρώ για τους ψεύτικους μισθούς-μαμούθ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συνελήφθη ο Μένιος Φουρθιώτης (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.