ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φοβερό κράξιμο στον Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή τα Τέμπη – Αναγκάστηκε να κατεβάσει την ανάρτηση

Σε μια μέρα που η Ελλάδα θρηνεί, ο Άδωνις Γεωργιάδης «πανηγυρίζει» στο Twitter για το καλάθι του νοικοκυριού, προκαλώντας κύμα οργής στα σχόλια.
Φοβερό κράξιμο στον Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή τα Τέμπη – Αναγκάστηκε να κατεβάσει την ανάρτηση

Την ώρα που η Ελλάδα βιώνει εθνικό πένθος για τη μεγάλη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, ο Άδωνις Γεωργιάδης επέλεξε να… διαφημίσει το καλάθι του νοικοκυριού!

Το μεσημέρι της Τετάρτης λοιπόν, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων προχώρησε σε μια ομολογουμένως «άκυρη» δημοσίευση στο Twitter για το καλάθι του νοικοκυριού, το οποίο παρουσιάζει αξιοσημείωτη μείωση.

Όπως ήταν λογικό, οι χρήστες της πλατφόρμας εξοργίστηκαν από τη μη ένδειξη ελάχιστου σεβασμού, με τα σχόλια κάτω από την δημοσίευση να πέφτουν «βροχή». Λίγη ώρα αργότερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης διέγραψε την ανάρτησή του.

Άδωνις Γεωργιάδης: Η ανάρτησή του

«18η εβδομάδα εφαρμογής του «Καλαθιού» και από τα 1134 προϊόντα 68 (6%) παρουσίασαν αύξηση, 83 (7.32%) παρουσίασαν μείωση, και 983 (86.68%) παρέμειναν σταθερά! Στο σύνολο αξίας το «Καλάθι» παρουσιάζει αξιοσημείωτη μείωση».

Οι καταναλωτές μπορούν να βρουν στην εφαρμογή e-Καταναλωτής αναλυτικά τις τιμές και την κατάταξη των σούπερ μάρκετ».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φοβερό κράξιμο στον Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή τα Τέμπη – Αναγκάστηκε να κατεβάσει την ανάρτηση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.