ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φοβούνται στον ΣΚΑΪ μην βγει ο κόσμος στους δρόμους – Ρεσιτάλ μπουρδολογίας

«Κουνάνε» το δάχτυλο οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ στους εξοργισμένους πολίτες για το τι πρέπει να κάνουν και τι όχι.
Φοβούνται στον ΣΚΑΪ μην βγει ο κόσμος στους δρόμους – Ρεσιτάλ μπουρδολογίας

Ρεσιτάλ έδωσαν οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ και της εκπομπής «Σήμερα» Άκης Παυλόπουλος, Δημήτρης Οικονόμου και Άρης Πορτοσάλτε οι οποίοι αφού βάφτισαν τις σιωπηρές διαμαρτυρίες «μπάχαλα» φρόντισαν να «συμβουλέψουν» τον κόσμο να μη βγει στους δρόμους για την Τραγωδία στα Τέμπη.

Η Ελληνική δημοσιογραφία δυστυχώς βρίσκεται εκτεθειμένη από τις δηλώσεις πολλών ατόμων που βρίσκονται μπροστά στο γυαλί της τηλεόρασης. Το βίντεο του Luben TV περί ερευνητικής ελληνικής δημοσιογραφίας έγινε viral και συγκέντρωσε ρεκόρ από like και αναδημοσιεύσεις δείχνοντας τη μεγάλη αποστροφή των πολιτών προς τη «δημοσιογραφία» που παρακολουθούν στα κανάλια.

Στο ίδιο πλαίσιο λοιπόν συνέχισαν και στον ΣΚΑΪ με τις δηλώσεις που έγιναν να προκαλούν αποστροφή. Αρχικά ο Δημήτρης Οικονόμου χαρακτήρισε «μπάχαλα» τις εκδηλώσεις των πολιτών.

Ο Άρης Πορτοσάλτε προσπάθησε να πιαστεί από το τριήμερο πένθος ώστε να ορίσει άκαιρες τις διαδηλώσεις. Μάλιστα ο πάντα προκλητικός Πορτοσάλτε αφότου έκανε δηλώσεις για βελτιώσεις των υποδομών λόγω δυστυχημάτων, δε δίστασε να πει πως έχουμε «ένα τριήμερο να ησυχάσουμε»! Αυτό λοιπόν σημαίνει για τον ίδιο το πένθος. Λίγες μέρες ηρεμίας…

Τέλος και ο Άκης Παυλόπουλος κατηγόρησε ότι κάποιοι καλούν σε λαϊκή εξέγερση συγκρίνοντας με άλλες τραγωδίες.

Δείτε το ντροπιαστικό στιγμιότυπο που παίχτηκε στον ΣΚΑΪ:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φοβούνται στον ΣΚΑΪ μην βγει ο κόσμος στους δρόμους – Ρεσιτάλ μπουρδολογίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.