ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φριχτό έγκλημα στον Βόλο: Δολοφόνησαν 47χρονο άνδρα με σφυριές στο κεφάλι!

Σοκ προκαλεί το φριχτό έγκλημα στον Βόλο, με έναν 47χρονο άνδρα να δολοφονείται με μαχαιριές και σφυριές στο κεφάλι!
Φριχτό έγκλημα στον Βόλο: Δολοφόνησαν 47χρονο άνδρα με σφυριές στο κεφάλι!

Πραγματικά φριχτό ήταν το έγκλημα στον Βόλο, με ένα άτυχο άνδρα 47 ετών να χάνει με αποτρόπαιο τη ζωή του, δολοφονημένος με μαχαιριές και σφυριές στο κεφάλι!

Ο άνδρας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επισκέφθηκε με φίλο του οικεία, στην οποία βρίσκονταν άλλα δύο άτομα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, που η ΕΛ.ΑΣ. διερευνά εάν η δολοφονία σχετίζεται με τα ναρκωτικά, μεταξύ των αντρών υπήρξε συμπλοκή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 47χρονου με σφυριές και μαχαιριές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ΕΚΑΒ κάλεσαν οι ίδιοι άντρες, οι οποίοι ταυτόχρονα προσπαθούσαν να καθαρίσουν το σπίτι και την αυλή του από τα αίματα, με την Αστυνομία να έχει προχωρήσει ήδη σε συλλήψεις και να πραγματοποιεί ανακρίσεις, με σκοπό την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης:

Φριχτό έγκλημα στην Κατερίνη: Έπνιξε την αδελφή της με λουρί τσάντας!

Αφγανιστάν: Οι ταλιμπάν εκτέλεσαν στρατηγό – Σοκαριστικό βίντεο

Τσιτσιπάς: Πικρός αποκλεισμός για τον Στέφανο, έμεινε εκτός τελικού στο Cincinnati

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φριχτό έγκλημα στον Βόλο: Δολοφόνησαν 47χρονο άνδρα με σφυριές στο κεφάλι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.