ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρικτό ατόπημα από τη Δόμνα Μιχαηλίδου: Έβγαλε στην «φόρα» το που μένει και που πάει σχολείο η 12χρονη από τον Κολωνό!

Η καταγγελία έγινε από την δικηγόρο της 12χρονης - Οργή από κόμματα της αντιπολίτευσης και πολίτες για το ότι η Δόμνα Μιχαηλίδου κοινοποίησε στην Βουλή ιδιωτικά στοιχεία του θύματος
Φρικτό ατόπημα από τη Δόμνα Μιχαηλίδου: Έβγαλε στην «φόρα» το που μένει και που πάει σχολείο η 12χρονη από τον Κολωνό!

Η Δόμνα Μιχαηλίδου έχει δείξει με την έως τώρα πορεία της πως δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε μέσο παρουσιαστεί στον δρόμο της, για την επικοινωνιακή προβολή της. Ακόμα και όταν αυτό το μέσο προβολής προϋποθέτει την παραβίαση της ιδιωτικότητας των παιδιών, που υποτίθεται πως η ίδια προστατεύει θεσμικά.

Προσφάτως δημιουργήθηκε σάλος γύρω από το όνομα της υφυπουργού Κοινωνικών Υποθέσεων, όταν η ίδια ανάρτησε σε ΜΚΔ ένα φωτογραφικό της ενσταντανέ από την παρουσία της σε ένα ίδρυμα παιδιών, όπου στην εικόνα φαίνονταν ξεκάθαρα τα πρόσωπα των παιδιών που την περιστοίχιζαν ως επικοινωνιακό… «ντεκόρ», χωρίς να εξασφαλιστεί η ανωνυμία τους, ως θα έπρεπε.

Όμως η αλαζονική Δόμνα Μιχαηλίδου κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό της προβαίνοντας σε ένα νέο απίστευτο ατόπημα που φανερώνει πως δεν διαθέτει κανέναν ενδοιασμό μπροστά στην προσωπική της ανάδειξη.

Απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή Κρίτωνα Αρσένη στη Βουλή σχετικά με την κατάσταση της 12χρονης από τον Κολωνό που έζησε την φρίκη ενός συστηματικού βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης από τον κατηγορούμενο παιδεραστή Ηλία Μίχο, η κα Μιχαηλίδου προκειμένου να χρησιμοποιήσει το (κολακευτικό για την ίδια) αφήγημα πως η Πολιτεία λαμβάνει σημαντική μέριμνα για την 12χρονη, δεν δίστασε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για το που βρίσκεται το παιδί και σε ποιο σχολείο έχει εγγραφεί η ίδια και ο αδερφός της!

Τι άλλο αποτελεί αυτό, παρά μια ξεδιάντροπη και πλήρους ανευθυνότητας δημοσιοποίηση στοιχείων, ενός παιδιού που έχει περάσει έναν ανείπωτο εφιάλτη; Μία πεντακάθαρη παραβίαση κάθε αρχή προστασίας των προσωπικών δεδομένων ενός κακοποιημένου παιδιού!

Ουσιαστικά η Δόμνα Μιχαηλίδου με αυτό το εξωφρενικό ολίσθημα μετέτρεψε σε κινούμενο «στόχο» το θύμα της υπόθεσης, αφού με την κοινοποίηση αυτών των στοιχείων θέτει σε κίνδυνο τη ζωή ενός ανήλικου παιδιού που αποτελεί θύμα και βασικό μάρτυρα σε μια υπόθεση κυκλώματος παιδεραστίας!

Κι όμως, η Δόμνα Μιχαηλίδου μετά από αυτή τη φρικτή πράξη, βρίσκεται ακόμα στην θέση της και δεν έχει παραιτηθεί! Μεγάλη εντύπωση προκαλεί ακόμα πως η είδηση της διαπόμπευσης των στοιχείων της 12χρονης από την ίδια την υφυπουργό Κοινωνικών Υποθέσεων, «ανέβηκε» μέχρι και σε φιλοκυβερνητικές ιστοσελίδες και στην συνέχεια «εξαφανίστηκε» ως διά μαγείας!

Η ίδια η κ. Μιχαηλίδου σε μια περασμένη παρουσία της στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, δήλωνε με έμφαση πως «είναι λάθος να συζητάμε που είναι τα παιδιά» και πως «πρέπει να εστιάσουμε στην παιδική προστασία» γιατί αν αποκαλυφθούν στοιχεία για τον ιδιωτικό βίο τους «θα ενταχθούν στην κοινότητα σε λίγο καιρό και ήδη θα έχουν στιγματιστεί από τους γύρω»!

Το εξοργιστικό ατόπημα της Δόμνας Μιχαηλίδου έχει προκαλέσει οργή σε κόμματα της αντιπολίτευσης που ζητούν την άμεση παραίτηση της, άλλα εκρηκτικές αντιδράσεις υπάρχουν και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, με το θέμα να βρίσκεται στις κορυφαίες τάσεις από το πρωί.

Και ο μεγάλος κατήφορος δεν τελειώνει ούτε εδώ. Η δικηγόρος της 12χρονης από τον Κολωνό, Ασπασία Ταραχοπούλου, κατήγγειλε πως είναι αναληθής ο ισχυρισμός της κ. Μιχαηλίδου ότι το κορίτσι δέχεται κατ’ οίκον διδασκαλία και αποκάλυψε πως έχουν γίνει πολλές αιτήσεις για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ανταπόκριση από το κράτος. «Η μόνη παροχή από το κράτος ως τώρα είναι ένας παιδοψυχολόγος που πρέπει να κάνει 100 χιλιόμετρα πήγαινε-έλα για να δει το παιδί. Δεν έχουμε καμία βοήθεια, δεν υπάρχει καμία κοινωνική μέριμνα για την οικογένεια από την Πολιτεία. Μόνο από ιδιώτες αλληλέγγυους», δήλωσε η κ. Ταραχοπούλου.

Αυτή τελικά είναι η «ευαισθησία» της Δόμνας Μιχαηλίδου που υποτίθεται πως «κόπτεται» για να γλυτώσει τα παιδιά από τα «ζημιογόνα» ιδρύματα! Διπροσωπία, αλαζονεία, ανευθυνότητα, αδιαφορία για την παιδική προστασία και ακραίος τυχοδιωκτισμός που βάζει σε κίνδυνο παιδιά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φρικτό ατόπημα από τη Δόμνα Μιχαηλίδου: Έβγαλε στην «φόρα» το που μένει και που πάει σχολείο η 12χρονη από τον Κολωνό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.