ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Fuel Pass 2: Χαμός με τις αιτήσεις – Τι έχει γίνει

Ένας χαμός γίνεται με τις αιτήσεις για το Fuel Pass 2.
Fuel Pass 2: Χαμός με τις αιτήσεις – Τι έχει γίνει

Ένας… πανικός γίνεται με τις αιτήσεις για το νέο επίδομα βενζίνης Fuel Pass 2, οι οποίες έχουν πλέον ανοίξει για όλα τα ΑΦΜ.

Όλοι οι δικαιούχοι έχουν το δικαίωμα να καταθέσουν τις αιτήσεις του ηλεκτρονικά στο vouchers.gov.gr, επιλέγοντας το Fuel Pass 2 και αφορά αιτήσεις φυσικών προσώπων.

Όπως έχετε διαβάσει ήδη από το Sportime, οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί για να αποφευχθούν τυχόν λάθη που δεν πρέπει να γίνουν.

Οι αιτήσεις θα ολοκληρωθούν στις 29 Αυγούστου και ημέρα Δευτέρα, ενώ μετά την προθεσμία δεν θα γίνονται δεκτοί όσοι δικαιούνται το επίδομα.

Πάντως, μέχρι τώρα επικρατεί ένας «χαμός», καθώς έχουν υποβληθεί πάνω από 1,1 εκατ. αιτήσεις και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης έλεγε χαρακτηριστικά πως υπήρξαν και στιγμές που γινόντουσαν 100 αιτήσεις ανά δευτερόλεπτο.

Όλα αυτά, τη στιγμή που στα σκαριά είναι ήδη το Fuel Pass 3 και δεν αποκλείεται να ανοίξουν νέες αιτήσεις από το Σεπτέμβριο. Οι πολίτες αναζητούν μία οικονομική… ανάσα, έστω και μικρή, την οποία μπορούν να πάρουν με αυτό το επίδομα.

Η αίτηση κάθε πολίτη μπορεί να βρίσκεται σε μία από τις ακόλουθες καταστάσεις:

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ
ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙΣΑ
ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ
ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ
ΠΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ
ΕΓΚΡΙΘΕΙΣΑ

Fuel Pass 2: Επιδότηση εως 100 ευρώ δικαιούνται όσοι είναι ιδιοκτήτες:

Τρίκυκλου φορτηγού

Επιβατικού δημόσιας χρήσης (ΕΔΧ-Ταξί)

Φορτηγού

Δικύκλου

Επιβατικού

Τρίκυκλου επιβατικού

Ελκυστήρα

Επιβατικού μικτού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Fuel Pass 2: Χαμός με τις αιτήσεις – Τι έχει γίνει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.