ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Fuel Pass 2: ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτά τα λάθη δεν πρέπει να γίνουν

Αυτά είναι τα λάθη που μπορεί να σας στοιχίσουν το επίδομα του Fuel Pass 2 - Τι πρέπει να προσέξετε.
Fuel Pass 2: ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτά τα λάθη δεν πρέπει να γίνουν

Με μια μικρή καθυστέρηση αναμένεται να ξεκινήσει υποβολή των αιτήσεων για το Fuel Pass 2 στο vouchers.gov.gr, με τους αιτούντες να πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Όπως διαβάσατε στο Sportime, τα εισοδηματικά κριτήρια είναι αυξημένα, καθώς διευρύνονται από τις 30.000 ευρώ στις 45.000 ευρώ.

Η νέα επιδότηση καυσίμων αφορά τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο, ενώ οι δικαιούχοι μπορούν και αυτή τη φορά να πάρουν τα χρήματα είτε στην άυλη ψηφιακή κάρτα είτε στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Fuel Pass 2: Τι να προσέξετε στην αίτηση

Το πιο σημαντικό που πρέπει να προσέξει κανείς, είναι πως ανάλογα με το τρόπο που θα επιλέξει να επωφεληθείαπό την επιδότηση (κατάθεση σε τράπεζα ή ψηφιακή άυλη κάρτα), η διαφορά του ποσού επιδότησης δεν είναι αμελητέα, αγγίζοντας τα 15 ευρώ λιγότερα σε περίπτωση κατάθεσης σε τράπεζα.

Συνεπώς ανάλογα με τις ανάγκες σας, πρέπει να συμπληρώσετε ανάλογα την αίτηση σας με προσοχή σε τυχόν λάθος.

Fuel Pass 2: Τα ποσά της επιδότησης

To τελικό ποσό της επιδότησης διαμορφώνεται ανάλογα με την περιοχή που έχουν δηλωμένη ως κύρια κατοικία και το είδος του οχήματος για το οποίο γίνεται η αίτηση.

Έτσι τα ποσά διαμορφώνονται ως:

  • Για κατοίκους στην ηπειρωτική Ελλάδα κατόχους αυτοκινήτου στα 80 ευρώ με τη χρήση ψηφιακής κάρτας και στα 65 με την κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης.
  • Για κατοίκους στη νησιωτική χώρα κατόχους αυτοκινήτου στα 100 ευρώ με την ψηφιακή κάρτα και στα 85 σε  τραπεζικό λογαριασμό.
  • Για κάτοικους ηπειρωτικής Ελλάδας και κατόχους μοτοσυκλέτας στα 60 ευρώ με τη χρήση κάρτας και στα 45 με τη χρήση τραπεζικού λογαριασμού.
  • Για κατοίκους νησιωτικής Ελλάδας που έχουν μοτοσυκλέτα στα 70 ευρώ με τη χρήση ψηφιακής κάρτας και στα 55 ευρώ με κατάθεση σε λογαριασμό.
  • Για όσους χρησιμοποιούν ντίζελ κίνησης η επιδότηση θα είναι διπλή καθώς και το επίδομα βενζίνης αλλά και την επιδότηση «στην αντλία» που μειώνει την τιμή του πετρελαίου κίνησης.




Ειδήσεις σήμερα

ΔΕΗ: Άτοκες δόσεις – Τι θα κάνουν οι άλλοι πάροχοι ενέργειας;

Παναθηναϊκός: Έξαλλος ο Γιοβάνοβιτς – Κάποιοι παίκτες έμαθαν τη νυχτερινή Αθήνα!

Είσαι το ταίρι μου: Απίστευτο! Εκεί υπέγραψε αυτόγραφο η Βίκυ Σταυροπούλου!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Fuel Pass 2: ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτά τα λάθη δεν πρέπει να γίνουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.