ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Fuel Pass 3: Τελικά…δεν θα το δώσουν…διαψεύδοντας διαρροές που οι ίδιοι έκαναν

Τέλος το Fuel Pass 3 - Τι ανακοίνωσε ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας
Fuel Pass 3: Τελικά…δεν θα το δώσουν…διαψεύδοντας διαρροές που οι ίδιοι έκαναν

Fuel Pass 3: Η τακτική του «ράβε ξήλωνε» που ακολούθησε η Ελληνική κυβέρνηση στο θέμα των εμβολίων, φαίνεται πως της έχει γίνει στάση ζωής, διατηρώντας την και σε άλλα σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον ελληνικό λαό.

Από εκεί που οι ίδιοι οι άνθρωποι της κυβέρνησης μιλούσαν για ένα τρίτο Fuel Pass, αποφασίζουν τελικά να διαψεύσουν τις ίδιες τους τις διαρροές.

Fuel Pass 3: Τελικά…δεν θα το δώσουν…διαψεύδοντας διαρροές που οι ίδιοι έκαναν

Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο τα σενάρια που η ίδια η κυβέρνηση διακινούσε μέσω «κύκλων» στα ΜΜΕ…περί Fuel Pass 3.

Μάλλον τα ταμεία ή έχουν στερέψει ή λόγω εκλογών θα βρούνε άλλου είδους προεκλογικά pass… πιο «επικοινωνιακά» ώστε να δώσουν τα ψίχουλα τα οποία μοιράζουν κατά καιρούς.

Tα μέτρα βρέθηκαν στον αέρα μετά τις αυξήσεις στο ρεύμα που υπολογίζονται να κοστίσουν αθροιστικά μεταξύ 1,5 και 2 δισ. ευρώ στον κρατικό προϋπολογισμό μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Για αυτόν τον λόγο φαίνεται πως στο Μαξίμου μπήκαν σε σκέψεις αναφορικά με τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε κατά τη παρουσία του στη ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στις παραπάνω σκέψεις, ο υπουργός Οικονομικών αποφάσισε να δώσει μια πιο επίσημη μορφή, μέσα από δηλώσεις του στο κανάλι του ΣΚΑΪ και την εκπομπή Σήμερα.

Ο ίδιος, διέψευσε πως υπήρξαν σκέψεις για fuel pass 3 και πως ισχύουν τα μέτρα της Θεσσαλονίκης, που έχει υλοποιηθεί η επιδότηση, όχι τα άλλα μέτρα ενώ επανέλαβε πως ισχύει ό,τι είπε ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη σε μια προσπάθεια ωραιοποίησης της κυβίστησης στην οποία προχώρησαν οι κυβερνώντες αναφορικά με το νέο επίδομα.

Σύμφωνα με όσα αφήνουν να εννοηθούν, στόχος είναι η στήριξη των λογαριασμών ρεύματος προκειμένου να στηριχθούν άλλες κοινωνικές ομάδες με μεγαλύτερες ανάγκες.

Δείτε τα όσα είπε στο κανάλι του ΣΚΑΪ, ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Fuel Pass 3: Τελικά…δεν θα το δώσουν…διαψεύδοντας διαρροές που οι ίδιοι έκαναν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.