ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γάμοι και βαπτίσεις: Πώς θα γίνονται – Πόσα άτομα θα επιτρέπονται

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση από τους Άκη Σκέρτσο και Βασίλη Κικίλια, αναφορικά με την τέλεσή τους τον επόμενο μήνα.
Γάμοι και βαπτίσεις: Πώς θα γίνονται – Πόσα άτομα θα επιτρέπονται

Γάμοι και βαπτίσεις: Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση από τους Άκη Σκέρτσο και Βασίλη Κικίλια, αναφορικά με την τέλεσή τους τον επόμενο μήνα.

Από τον Ιούνιο θα γίνονται γάμοι και βαπτίσεις σε εξωτερικούς χώρους με ανώτατο όριο τα 100 άτομα.

Τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα του Αυγούστου και τα δύο πρώτα του Σεπτεμβρίου είναι η καλύτερη περίοδος για τα κέντρα δεξιώσεων.

Σύμφωνα με όσα δηλώνουν επαγγελματίες του κλάδου, οι περισσότεροι χώροι είναι sold-out.

Σε κάθε περίπτωση, τα ζευγάρια που επιθυμούν να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας φέτος το καλοκαίρι, όσο και οι εργαζόμενοι και οι επιχειρηματίες του κλάδου, βρίσκονται για την ώρα σε αναμονή για τις επίσημες ανακοινώσεις της κυβέρνησης σχετικά με το ωράριο.

Η περσινή εμπειρία που το ωράριο στα κέντρα δεξιώσεων ήταν έως τα μεσάνυχτα, δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

Ιδίως για όσους προγραμματίζουν τον γάμο τους από το εξωτερικό στην Ελλάδα, το ωράριο μέχρι τα μεσάνυχτα είναι αποτρεπτικό και τους κάνει να αναζητούν άλλες επιλογές.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να δούμε τελικά αν θα υπάρξει κάποια άρση στον περιορισμό της κυκλοφορίας που θα επιτρέψει τις δεξιώσεις να κρατούν παραδοσιακά μέχρι πρωίας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

SMS μετακίνησης: Τέλος τα SMS! Απαγόρευση κυκλοφορίας στις 00:30

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γάμοι και βαπτίσεις: Πώς θα γίνονται – Πόσα άτομα θα επιτρέπονται», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.