ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γέμισαν οι παραλίες – Ουρές για ένα εισιτήριο! (pics)

Aνοιχτές είναι από σήμερα, Σάββατο, οι οργανωμένες παραλίες σε όλη τη χώρα, με τη θερμοκρασία να φτάνει μέχρι και τους 40 βαθμούς Κελσίου σε ορισμένες περιοχές
Γέμισαν οι παραλίες – Ουρές για ένα εισιτήριο! (pics)

Aνοιχτές είναι από σήμερα, Σάββατο, οι οργανωμένες παραλίες σε όλη τη χώρα, με τη θερμοκρασία να φτάνει μέχρι και τους 40 βαθμούς Κελσίου σε ορισμένες περιοχές.

Στις παραλίες–οργανωμένες και μη- έχουν αρχίσει να σπεύδουν οι πολίτες για μερικές ανάσες δροσιάς εν μέσω καύσωνα αλλά και στιγμές ανεμελιάς μετά από την μακρά καραντίνα λόγω κορoνοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή – Στις παραλίες οι Αθηναίοι

Μεγαλες ουρές σχηματίζονται στις εισόδους των πλαζ, καθώς είναι περιορισμένος ο αριθμός των λουόμενων. Η τήρηση των μέτρων είναι υποχρεωτική και προβλέπονται… τσουχτερά πρόστιμα για τους παραβάτες.

Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως στην πλαζ της Βουλιαγμένης, κόσμος είχε συγκεντρωθεί από τις 07:00 το πρωί και είχε σχηματίσει ουρά για να εξασφαλίσει μια θέση στον ήλιο.

παραλίες

 

παραλίες

παραλίες

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γέμισαν οι παραλίες – Ουρές για ένα εισιτήριο! (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.