ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γερή χρηματοδότηση Μαγιορκίνη από τον ΕΟΔΥ – Για ερευνητικά του προγράμματα – Αναρωτιούνται τι το ιδιαίτερο έχει

Γκίκας Μαγιορκίνης: Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η αποκάλυψη για τη γενναιόδωρη χρηματοδότηση των ερευνητικών προγραμμάτων του.
Γερή χρηματοδότηση Μαγιορκίνη από τον ΕΟΔΥ – Για ερευνητικά του προγράμματα – Αναρωτιούνται τι το ιδιαίτερο έχει

Ο Γκίκας Μαγιορκίνης είναι ανάμεσα σε εκείνους που μπήκε στις ζωές μας τον τελευταίο καιρό εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Η «κυριακάτικη δημοκρατία» προχώρησε στην αποκάλυψη πως ο επίκουρος Καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας έλαβε «προσωπική ερευνητική» χρηματοδότηση από την αποζημίωση που λαμβάνει το Eθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών από το Υπουργείο Υγείας  με σκοπό να πραγματοποιούνται εξετάσεις παρακολούθησης.

Ειδικότερα, όπως αποκαλύφθηκε τα κονδύλια στη διάθεση του κ. Μαγιορκίνη για την «εργαστηριακή παρακολούθηση HIV-1 οροθετικών» είναι αυξημένα μέχρι και 90% σε σχέση με το ίδιο πρόγραμμα το 2020.

Μάλιστα, το πρόγραμμα για τα επόμενα χρόνια είναι ιδιαίτερα «εμπροσθοβαρές», με το 40% του συνολικού ποσού των σχεδόν 1.800.000 ευρώ -δηλαδή 800.000 ευρώ- να προκαταβάλλεται με την έναρξη της σύμβασης συνεργασίας.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός – Εμβόλια: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία υγειονομικών στο Yπουργείο Υγείας (vid & pics)

ΑΕΚ: Τα δεδομένα του (ελεύθερου) Εντσάμ και τα «εμπόδια»

Survivor Τριαντάφυλλος: Ο Ντάφυ ακούει Τριαντάφυλλο στην Κω

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γερή χρηματοδότηση Μαγιορκίνη από τον ΕΟΔΥ – Για ερευνητικά του προγράμματα – Αναρωτιούνται τι το ιδιαίτερο έχει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.