ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία – Ρόδος: Αυτό ήταν το σχέδιο του δολοφόνου – Όλες του οι κινήσεις

Σοκαρισμένη παραμένει η Ρόδος από την γυναικοκτονία της Ντόρας, τη στιγμή που έρχονται στο προσκήνιο όλες οι κινήσεις του δολοφόνου πριν το έγκλημα.
Γυναικοκτονία – Ρόδος: Αυτό ήταν το σχέδιο του δολοφόνου – Όλες του οι κινήσεις

Γυναικοκτονία – Ρόδος: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την στυγερή δολοφονία της άτυχης Δώρας στη Ρόδο από την καραμπίνα του 40χρονου συντρόφου της, οι κινήσεις του οποίου έχουν καταγραφεί από τις κάμερες με κάθε λεπτομέρεια.

Παρότι ο δολοφόνος θέλησε να κρύψει κάθε του ίχνος προσπαθώντας να πειράξει το υλικό από τις κάμερες που βρίσκονταν στο σημείο που έγινε η γυναικοκτονία, η Αστυνομία κατάφερε και έχει στα χέρια της όλα όσα χρειάζονται γύρω από την υπόθεση και αποτυπώνουν πλήρως τις κινήσεις του.

Σύμφωνα με όσα έχουν στη διάθεση τους οι αρχές και είναι προς εξέταση, ο 40χρονος ήταν ξεκάθαρος και κυνικός σε κάθε του ενέργεια, με την πρώτη να καταγράφεται στις 14:57 της μοιραίας ημέρας, όταν παρκάρει το αυτοκίνητο του έξω από το σπίτι και με ένα tablet στα χέρια εισέρχεται μέσα.

Ένα λεπτό αργότερα, στις 14:58, ο 40χρονος βγαίνει από την οικεία του ζευγαριού και κατευθυνόμενος και πάλι στο αμάξι του, παίρνει μια κυνηγητική καραμπίνα που είχε στο κάθισμα του συνοδηγού, επιστρέφοντας στο σπίτι, όπου και πυροβολεί την Δώρα με δύο σφαίρες στα δεξιά του κορμιού της.

Στις 15:21, στον τόπο του εγκλήματος θα φτάσουν οι συγγενείς της εκπαιδευτικού ενώ εννέα λεπτά αργότερα, στις 15:30, η Αστυνομία θα εντοπίσει τον δολοφόνο νεκρό στο κρεβάτι του σπιτιού, αφού αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, με το ίδιο όπλο που σκότωσε την σύντροφο του.

Ο ίδιος φρόντισε μάλιστα να γράψει και ένα τελευταίο μήνυμα σε χαρτί το οποίο ανέγραφε, «Δεν αξίζει η ΖΩΗ ΜΟΥ χωρίς την Μικρή μου», γράφοντας τον επίλογο σε ένα φριχτό έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα.

https://youtu.be/7pgvbT9WW9s

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γυναικοκτονία – Ρόδος: Αυτό ήταν το σχέδιο του δολοφόνου – Όλες του οι κινήσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.