ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία – Ρόδος: Ο δράστης έψαχνε πως θα πειράξει το υλικό από τις κάμερες στο σημείο της δολοφονίας!

Γυναικοκτονία – Ρόδος: Νέες καταγγελίες για τον δολοφόνο της Δώρας στη Ρόδο, που ήθελε να έχει άλλοθι για την πράξη του.
Γυναικοκτονία – Ρόδος: Ο δράστης έψαχνε πως θα πειράξει το υλικό από τις κάμερες στο σημείο της δολοφονίας!

Γυναικοκτονία – Ρόδος: Όλο και περισσότερες αποκαλύψεις γίνονται για τον 40χρονο δολοφόνο της Δώρας στη Ρόδο, που έχει συγκλονιστεί από το τραγικό αυτό συμβάν.

Συγκεκριμένα, μίλησε αποκλειστικά στην ΕΡΤ άτομο που τον γνώριζε από την παιδική του ηλικία και έκανε νέες καταγγελίες.

Τόνισε λοιπόν ότι ο δράστης ζητούσε «να γυρίσει τις κάμερες δύο ημέρες πίσω», για να έχει άλλοθι για τη στιγμή της δολοφονίας, της 30χρονης κοπέλας.

Μάλιστα του φάνηκε περίεργο που ένα άτομο που είχε να δει για 22 χρόνια, του ζήτησε βοήθεια να παραποιήσει ένα τέτοιο υλικό, ενώ ανέφερε ότι είχε πολλά προβλήματα και με την πρώην γυναίκα του.

Το ίδιο πράγματα τόνισε και η ίδια, η οποία ανέφερε ότι θα ήταν αυτή στη θέση της Δώρας αν δεν είχε πάρει τα μέτρα της.

«Δεν καταλάβαινα τι ήθελε να κάνει. Χθες  έμαθα, για το έγκλημα και την αυτοκτονία κι έπεσα από τα σύννεφα»,  είπε ο καταγγέλλων.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γυναικοκτονία – Ρόδος: Ο δράστης έψαχνε πως θα πειράξει το υλικό από τις κάμερες στο σημείο της δολοφονίας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.