ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία Ρόδος: «Της είχε χακάρει τα προφίλ στα social media και παρακολουθούσε τα πάντα»

Η Ρόδος έχει σοκαριστεί από τη γυναικοκτόνια, της Δώρας, με μια φίλη της άτυχης κοπέλας να αποκαλύπτει πως ο 40χρονος της είχε χακάρει τα προφίλ στα social media.
Γυναικοκτονία Ρόδος: «Της είχε χακάρει τα προφίλ στα social media και παρακολουθούσε τα πάντα»

Γυναικοκτονία Ρόδος: Σοκαριστικές είναι οι πληροφορίες, που όλο και περισσότερες έρχονται στο προσκήνιο αναφορικά με την φριχτή γυναικοκτονία στη Ρόδο, εκεί όπου η Δώρα δολοφονήθηκε από τον σύντροφο της με καραμπίνα, πριν αυτός αυτοκτονήσει.

Η 31χρονη κοπέλα φαίνεται πως περνούσε τα πάνδεινα από τον 40χρονο δολοφόνο της, ο οποίος είχε ήδη βεβαρημένο προφίλ από τις προηγούμενες του σχέσεις, με ξυλοδαρμούς, εκβιασμούς, απαγωγές και παρακολουθήσεις με κρυφές κάμερες!

Μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, η πιο στενή φίλη της Δώρας προχώρησε σε αποκαλύψεις που μαρτυρούν τη δύσκολη καθημερινότητα που ζούσε με τον δολοφόνο της, καθώς όπως αποκάλυψε, εκείνος είχε χακάρει τα προφίλ στα social media και παρακολουθούσε τα πάντα.

Για αυτό το περιστατικό μάλιστα, είχε απευθυνθεί στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος καταγγέλοντας πως την έχουν χακάρει και της είπαν πως το στίγμα του χακαρίσματος βρέθηκε μέσα στο ίδιο της το σπίτι!

Την ίδια στιγμή, ο δράστης είχε διαγράψει τις προσωπικές της φωτογραφίες από το pc… ακόμη και αυτές που είχε με τον παππού της.

Με δάκρυα στα μάτια η στενή φίλη της κοπέλας, η οποία δεν θέλησε να αποκαλυφθεί το όνομά της, αποκάλυψε παράλληλα τι είχαν πει οι δυο γυναίκες στην τελευταία τους τηλεφωνική συνομιλία, τονίζοντας πως εκείνη ήταν χαρούμενη που θα έβλεπε την φίλη της μετά από καιρό.

Δείτε τα όσα δήλωσε η φίλη της Δώρας στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γυναικοκτονία Ρόδος: «Της είχε χακάρει τα προφίλ στα social media και παρακολουθούσε τα πάντα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.