ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Ξυλοδαρμοί, εκβιασμοί, απαγωγή και παρακολούθηση με κρυφές κάμερες

Σοκάρει η γυναικοκτονία στη Ρόδο, με την υπόθεση να περιλαμβάνει, ξυλοδαρμούς, εκβιασμούς, απαγωγές και παρακολουθήσεις με κρυφές κάμερες!
Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Ξυλοδαρμοί, εκβιασμοί, απαγωγή και παρακολούθηση με κρυφές κάμερες

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Σοκαρισμένη παρακολουθεί η Ρόδος τη νέα γυναικοκτονία που έγινε χθες στο νησί, με μια άτυχη 31χρονη γυναίκα να δολοφονείται από τον σύντροφο της με καραμπίνα και εν συνεχεία εκείνος να αυτοκτονεί.

Ολοένα και περισσότερες είναι οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τόσο για το προφίλ του δράστη όσο και την σχέση του με το θύμα το οποίο ζήλευε και πίεζε αφόρητα.

Ο 40χρονος δολοφόνος, που σκότωσε την άτυχη Δώρα στη Ρόδο, ήταν διαζευγμένος με ένα παιδί και είχε εμφανίσει επιθετικές συμπεριφορές και στις παλαιότερες συντρόφους του.

Πιο συγκεκριμένα, ο γυναικοκτόνος, το τελευταίο χρονικό διάστημα, ολοκληρώθηκε προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για εκβίαση και πρόσκληση σωματικών βλαβών σε 40χρονη πρώην σύντροφο του, η οποία και κατήγγειλε πως είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα προκειμένου να την παρακολουθεί.

Στην πρώην σύζυγο του, ο 40χρονος άνδρας είχε δημιουργήσει επίσης μια δύσκολη καθημερινότητα, η οποία και την έκανε να τον καταγγείλει και να του απαγορευτεί να προσβάλλει την προσωπικότητά της, καθώς και να μην πλησιάζει την ίδια, την κατοικία και τον τόπο εργασίας της, στα 500 μέτρα.

Μάλιστα του είχε ζητηθεί να σταματήσει να την παρακολουθεί και να εμποδίζει τις κινήσεις της, ενώ επίσης να παραβιάζει το άσυλο της κατοικίας της και το απόρρητο της ιδιωτικής της ζωής και τέλος να απέχει από κάθε παράνομη πράξη εις βάρος της ψυχικής και σωματικής της υγείας, ώστε να προληφθεί η καθημερινά απειλούμενη σωματική της ακεραιότητα.

Σύμφωνα με την πρώην σύζυγο του με την οποία και είχε παντρευτεί το 2011, με πολιτικό γάμο, στην καθημερινότητα τους, έσπαγε ό,τι έβρισκε μπροστά του, μιλούσε απαξιωτικά για εκείνη και την οικογένειά της, την εξύβριζε και την χτυπούσε, προσπαθούσε να την μειώσει ως άνθρωπο και γυναίκα και δεν συνείσφερε καθόλου στις οικογενειακές ανάγκες.

Δεν σταματούν όμως εκεί η καταγγελίες για τον δολοφόνο, καθώς μια φορά, με την απειλή όπλου την απήγαγε και την έβαλε να οδηγεί το αυτοκίνητό της, ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο πίσω κάθισμα με την κάννη του όπλου να την σημαδεύει!

Μάλιστα φέρεται να την υποχρέωσε να κοιμηθούν σε ξενοδοχείο, ενώ μετά από μήνυσή της και ενώ είχε τελειώσει το αυτόφωρο, σκαρφάλωσε τον μαντρότοιχο της οικίας της, και επιχείρησε να την πλησιάσει, όμως έπεσε πάνω σε έναν ιδιωτικό αστυνομικό και τον σκύλο του.

Να θυμίσουμε πως η άτυχη κοπέλα είχε 9 μήνες σχέση με τον δολοφόνο όπως αναφέρθηκε στο Mega, πριν συμβεί το τραγικό γεγονός.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Ξυλοδαρμοί, εκβιασμοί, απαγωγή και παρακολούθηση με κρυφές κάμερες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.