ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιώργος Καραϊβάζ: Αυτό είναι το όπλο της δολοφονίας του δημοσιογράφου

Τα αποτελέσματα της βαλιστικής θα δείξουν αν το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ είχε χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν.
Γιώργος Καραϊβάζ: Αυτό είναι το όπλο της δολοφονίας του δημοσιογράφου

Τα αποτελέσματα της βαλιστικής θα δείξουν αν το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ είχε χρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν.

Αποκλεισμένο παραμένει το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Γιώργος Καραϊβάζ στον Άλιμο.

Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το σημείο και κάνουν έρευνες για να φτάσουν στους δολοφόνους του γνωστού δημοσιογράφου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο OPEN TV, οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει από το σημείο της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ αρκετούς κάλυκες ενώ γερανός της Αστυνομίας πήρε και το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου, το οποίο, επίσης, είχε γαζωθεί με σφαίρες.

Σύμφωνα με το Ανοιχτό Κανάλι, οι δράστες χρησιμοποίησαν 9άρι πιστόλι και κανείς από τους κατοίκους της περιοχής δεν άκουσε τίποτα γιατί οι επαγγελματίες δολοφόνοι του Γιώργου Καραϊβάζ, όπως εκτιμά η Αστυνομία, είχαν σιγαστήρα.

Τώρα, οι αστυνομικοί περιμένουν να δουν τα αποτελέσματα της βαλιστικής εξετάσης, τα οποία θα δείξουν αν το όπλο της δολοφονίας του δημοσιογράφου είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια στο παρελθόν. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δολοφόνοι του Γιώργου Καραϊβάζ δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Το σχέδιο της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ φαίνεται ότι είχε οργανωθεί από μέρες, καθώς οι δράστες γνώριζαν τις κινήσεις και την καθημερινότητά του. Ο δημοσιογράφος δεν είχε ποτέ αιτηθεί αστυνομικής προστασίας, αφού δεν είχε αισθανθεί απειλούμενος.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιώργος Καραϊβάζ: Αυτό είναι το όπλο της δολοφονίας του δημοσιογράφου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.